پیام آذری

آخرين مطالب

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان: بالندگی و توسعه در گرو همدلی میان کارگر و کارفرماست وزارت رفاه

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان: بالندگی و توسعه در گرو همدلی میان کارگر و کارفرماست
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان ، همدلی میان کارگر و کارفرما را موجب توسعه و بالندگی و ایجاد فضای آرام و با نشاط در مجموعه کار و تولید دانست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، "ارسلان غمگین" در حاشیه نشست با مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، با مثبت ارزیابی کردن این نشست گفت: امروز در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان میزبان مدیر عامل و جمعی از مدیران و مسئولین شرکت ملی حفاری ایران بودیم که در این نشست موضوعات مختلف و مهمی در حوزه کارگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
"غمگین" با اشاره به نام گذاری سال 1401 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین" و وظایف ذاتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تحقق این شعار خاطرنشان کرد: این نامگذاری تعیین کننده راهبرد ما در طول سال است و باید مطابق این مسیر که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده است طی مسیر کنیم. قطعا این نامگذاری با تدبیر خاص و شناخت عمیقی از موقعیت داخلی و بین المللی صورت گرفته است و قطعا ایجاد فضای آرام و با نشاط در محیط های کارگری برای بهره وری بیشتر، یکی از راه های تحقق این شعار است و در این مهم، همدلی میان کارگر و کارفرما نقش اساسی در بالندگی و شکوفایی اقتصادی دارد.
وی افزود: سیاست دولت خدمتگزار و وزارت مردم، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بویژه جوانان مهارت دیده، تثبیت و حفظ اشتغال موجود و صیانت از نیروی کار است و در همین جا از کارفرمایان میخواهیم با بهره گیری از همه توان و ظرفیت موجود، نسبت به ایجاد فضای آرام و با نشاط در سطح واحد های کارگری اقدام کنند.
رییس شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه های حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تصریح کرد: انتظاری که از کارفرمایان و فعالان کارگری می رود، این است که با تدبیر کار را پیش برده و از ایجاد چالش و تنش در فضای کار و تولید جلوگیری کنند. باید بین کارگر و کارفرما همدلی ایجاد شود.
حمیدرضا گلپایگانی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران در این نشست ضمن معرفی اجمالی و جایگاه حفاری در صنعت نفت، با اشاره به اینکه در این شرکت بیش از 12 هزار نفر در بخش های خدمات پیمانکاری به کار اشتغال دارند، توجه به مسائل شغلی از جمله طرح طبقه بندی مشاغل و آموزش های ایمنی همکاران را مورد تاکید قرار داد و خواستار هم افزایی بیشتر و تقویت همکاری ها میان این شرکت و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان شد.
گفتنی است در این نشست، تخصصی که معاون روابط کار، روسای ادارات بازرسی کار، روابط کار، حقوقی، مرکز تحقیقات، حفاظت و ایمنی بهداشت کار، ارزیابی عملکرد اداره کل، مشاورین مدیر کل در حوزه روابط کار و همچنین مدیران و معاونین شرکت ملی حفاری ایران برگزار شد، موضوعات مختلفی از جمله آموزش های ایمنی، طرح طبقه بندی مشاغل، گواهی های ایمنی و نیز مشاغل سخت و زیان آور در این واحد عظیم کارگری بررسی و مورد گفتگوی طرفین قرار گرفت.
24 اردیبهشت 1401 11:03
کد خبر : 268,986
کلیدواژه ها: غمگین,مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان,کارگر, کارفرما
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/477804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران اردبیلی

شام غریبان شهدای کربلا در اردبیل برگزار شد

برگزاری عزاداری عصر عاشورا در تبریز

برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در آذربایجان شرقی

حضور استاندار آذربایجان شرقی در بازار تبریز

غرق‌شدگی دختر 16 ساله در استخر ذخیره آب روستایی در مهاباد

ساخت کاردستی بامزه برای بچه ها

انهدام مهمات پهپاد رژیم صهیونیستی در اردبیل

امید تازه برای درمان پارکینسون؛ کشفی که از مرگ سلول‌های عصبی جلوگیری می‌کند

تشخیص اسکیزوفرنی توسط هوش مصنوعی با دقت 91 درصدی

رونق اقتصادی روستاها دغدغه اصلی دولت است

5 مصدوم در اثر تصادف رانندگی در جاده اردبیل به سردابه

ولایتمداری مردم پدافند قدرتمند در مقابل توطئه دشمن است

نقاشی روی صورت دخترک ناز

برخورد پژو و اتوبوس در ارومیه؛ 5 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند

اهدا خون در نذر تاسوعا و عاشورا

12 مورد نظارت بر اراضی واگذاری در شهرستان پیرانشهر انجام شد

سوگواره عکس سقا در اردبیل فراخوان داد

نوای « یاحسین مظلوم» در اردبیل طنین‌انداز شد

طبخ و توزیع هزاران پرس غذای گرم در آذربایجان شرقی

500 شهروند اردبیلی پاکبان محرم شدند

پیاده روی جاماندگان کربلا در شهرستان بیله سوار

نماز ظهر عاشورا، زیباترین عبودیت حسینی

موکب ها و ایستگاه های صلواتی در اردبیل

مکتب عاشورا بهترین سرمایه برای هدایت نسل جوان است

ورزش در خانه؛ راهی ساده و مؤثر برای داشتن بدنی سالم و ذهنی آرام

حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران عاشورایی تبریز

حضور رئیس جمهور در نماز ظهر عاشورا

نماز ظهر عاشورا در اردبیل اقامه شد

ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند

«قرص ورزش» ساخته می‌شود

اقامه نماز ظهر عاشورا در آذربایجان شرقی

نماز ظهر عاشورا در آذربایجان‌غربی اقامه شد

اقامه نماز ظهر عاشورا ارومیه

پخت و توزیع نان رایگان در پیرانشهر به مناسبت ایام سوگواری امام حسین (ع)

برگزاری آیین معنوی عزاداری شب عاشورای حسینی

جبهه انقلاب و مقاومت در امتداد عاشورای حسینی است

عاشورا احیا کننده فضیلت‌ها و ارزش‌های اسلامی است

آذربایجان غربی سراسر غرق در عزای سیدالشهدا؛ نوای «یا حسین» طنین انداز شد

اقامه عزای عاشورای در آذربایجان غربی؛ «شاه حسین گویان» طنین انداز شد

10 محرم سال 61 برای کاروان سیدالشهدا چگونه سپری شد؟

اجرای 48 پروژه ابنیه فنی در راه‌های آذربایجان غربی با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد تومان

صدور اخطار توقف عملیات تغییر کاربری در آذربایجان غربی

عاشورا در اردبیل ابری است

آذربایجان شرقی در سوگ و ماتم عاشورای حسینی

طیف های مختلف رنگ سبز رو یاد بگیر

با این ترفند ابرو هات رو پهن نشون بده

توزیع غذای نذری به یاد شهدای روستای ورجوی مراغه

اختلال شدید و قطع اینترنت بین الملل در ایران | حملات سایبری دفع شد

مشروح مراسم عزاداری با حضور رهبر انقلاب تا ساعتی دیگر پخش می‌شود