پیام آذری

آخرين مطالب

صندوق اشتغال و کارآفرینی 126 درصد تعهد خود را در سال 1402 اجرایی کرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران گفت: 12 هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از 14 هزار وام پرداخت و نزدیک به 126 درصد عملکرد برای سال 1402 اجرایی شده است.

به گزارش ایثار، حجت‌اله امانی، درباره ماموریت اصلی صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، گفت: این صندوق سال 1381 با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شد و ماموریت آن زمینه‌سازی جهت اشتغال ایثارگران است. با پیگیری‌های انجام شده توسط بانک مرکزی و دستگاه‌های متولی دولت، طبق ماده 32 قانون جامع ایثارگران، اجرای این موضوع مورد تاکید قرار گرفت تا بتوانیم بر اساس منابعی که تامین می‌کنیم روند توسعه و اشتغال پایدار جامعه هدف را با شرایط بهتری تسهیل کنیم. 
وی خاطرنشان‌کرد: صندوق سال‌ 1396 فعالیت خود را شروع کرد. در سال جاری ساماندهی و بررسی وضعیت طرح‌ها را با بانک‌های عامل رصد کردیم. کمیته‌های مشترک ایجاد شد تا بانک‌ها بتوانند طرح‌ها را در کمیته‌های مشترک استانی و کمیته‌های مشترک مرکز سریع‌تر بررسی و پرداخت را انجام دهند. امسال تمام منابعی که به صندوق اختصاص پیدا کرده بود به جامعه ایثارگری ارائه شد و حتی جامعه هدف بیشتری از این منابع استفاده کردند. در سال جاری توانستیم از طریق سامانه رصد که پرداخت وام‌ها در سطح کشور از آن صورت می‌گیرد، تعهد خود و بنیاد را انجام دهیم. 12 هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از 14 هزار وام پرداخت و نزدیک به 126 درصد عملکرد برای سال 1402 اجرایی شده است.
مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران افزود: امسال با حمایت دکتر قاضی‌زاده هاشمی و سازمان برنامه و بودجه، برای اولین بار اعتبار صندوق را در بخش اصلی از دولت دریافت می‌کنیم و البته یارانه کارآفرینان و زیرساخت را هم به صندوق تخصیص دادند. در سال جاری با همراهی بنیاد استان‌ها منابع پرداخت شد. حدود 30 میلیارد بودجه صندوق بود که امسال با افزایش سرمایه حدود 61 میلیارد تومان، اوراق مشارکت از وزارت اقتصاد و دارایی دریافت کردیم و این اوراق تحویل ما داده شده است که با همراهی و همکاری حوزه مالی و برنامه و بودجه به نقدینگی می‌رسد و به سرمایه صندوق افزوده می‌شود. 
وی گفت: از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی می‌توان برنامه‌‌ریزی کرد تا با همکاری سایر حوزه‌ها با شرایط بهتر و منطقی‌تری برای جامعه ایثارگری فعالیت و زمینه اشتغال بیشتری برای این قشر معزز فراهم کرد زیرا موضوع اشتغال جامعه ایثارگری مورد تاکید رئیس جمهور است. چنانکه در بازدید از غرفه صندوق اشنغال و کارآفرینی در نمایشگاه روایت خدمت بنیاد شهید و امورایثارگران به این موضوع تاکید کردند.
امانی در پایان گفت: امید داریم به جهت تغییر نگرش در امر تامین اشتغال پایدار در بین جامعه هدف، استخدام به سمت کارآفرینی و خوداشتغالی در سال جدید، زمینه رشد فعالیت‌ها در برنامه‌های زیرساختی و بسته‌های تشویقی و اجرای برنامه نظارت و کمک به توسعه مشاغل این قشر مکرم راه‌اندازی و توسعه یابد تا بتوانیم علاوه بر استفاده از منابع تعیین شده در قانون بودجه و ظرفیت‌های دستگاه‌های تخصصی با حمایت بنیاد در جهت ایجاد و توسعه مشاغل پایدار باعث کاهش نرخ بیکاری جامعه ایثارگری شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/667992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی اتوبوس در محور ارومیه - سلماس؛ 13 نفر مصدوم شدند

درمان پیشرفته صرع کودکان با کاشت محرک عصبی (VNS) در تبریز

رئیس سازمان غذا و دارو: تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی نیاز نقدینگی این صنعت را هفت برابر کرد

بارش باران از شمال تا جنوب اردبیل را دربرمی‌گیرد

واژگونی اتوبوس در محور ارومیه- سلماس؛13 حادثه دیده

آزادسازی کنترل‌شده آرد می‌تواند به کاهش قیمت نان در بازار آزاد کمک کند

لزوم مناطق حفاظت شده ارسباران و دیزمار به فناورهای نوین پایش

وقوع قتل در ارومیه؛ دستگیری قاتل در کمتر از 4 ساعت

مسابقات پارا وزنه برداری جانبازان با حضور مدیر کل بنیاد مازندران برگزار شد

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجتمع ایثار زاهدان

غیبت غیرموجه مهدی ترابی در اردوی تیم ملی؛ خستگی یا دلزدگی؟!

نقاشی یک کیلومتری کودکان در مراغه

ایمان راسخ جوانان توسعه همه جانبه نظام اسلامی را رقم خواهد زد

تغییری در قیمت نان یارانه‌ای نداشته‌ایم

3 سارق اماکن خصوصی در اردبیل دستگیر شدند

روابط عمومی‌ها پلی مطمئن بین مردم و مسئولین باشند

افتتاح 2 نمایشگاه در فرماندهی آماد و پشتیبانی شمالغرب ارتش در مراغه

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین یوسف‌پور

ایران در آستانه موج میانسالی مخاطره آمیز؛ 10 میلیون نفر سالمند داریم

غیبت غیرموجه مهدی ترابی در اردوی تیم ملی؛ خستگی یا دلزدگی؟!

جمع‌آوری مدارس کانکسی تا پایان سال

اضطراب امتحان چیست؟ راههای مقابله با آن کدامست؟

پزشکیان: برنامه‌ریزی‌ دقیق برای جایگزینی برق به جای گاز در حال انجام است

دکتر ارتوپد اصفهان روبروی بیمارستان صدوقی

دیدار نماینده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشاور مدیرعامل بانک دی با جانباز انقلاب اسلامی در گرگان

نام‌گذاری سوم خرداد به عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» یک انتخاب دقیق و عمیق است

پرداخت دیه دانش‌آموز ارومیه‌ای فوت‌شده در حادثه سرویس مدرسه

آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس در ارومیه از اول خرداد 1404

آغاز فرآیند تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

آزاد سازی خرمشهر، نماد ایستادگی، ایثار و پیروزی ملت ایران در برابر ظلم و تجاوز دشمنان است

تأمین مالی 420 میلیون دلاری خط 2 مترو تبریز آغاز شد

مشاور مدیرکل در "اجرای راهبری مدارس تراز سند تحول بنیادین مدارس استان " منصوب شد

پیش‌بینی تولید 16 هزار تن دانه روغنی کلزا در استان اردبیل

مهرواره «گلدان من» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل فراخوان داد

آغاز جهش جدید در حمل‌ونقل شهری تبریز

اجرای 195 پروژه عمرانی در اماکن مقدس توسط عتبات عالیات آذربایجان شرقی

ضرورت توسعه و گسترش رشته کوهنوردی در بین بانوان کشور

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد

پسر مورد علاقه‌ام روی دور پیچاندن است

وقوع قتل در ارومیه؛دستگیری قاتل در کمتر از 4 ساعت

جهش گردشگری آذربایجان غربی نیازمند ورود سرمایه‌گذاران است

آغوش باز شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی به فضای سبز؛ 12 هزار نهال کاشت شد

تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

رونمایی نخستین سایت جامع و تخصصی گردشگری استان‌های کشور در ارومیه

آزادسازی خرمشهر توازن منطقه‌ای را به نفع ایران تغییر داد

توسعه آذربایجان‌غربی نیازمند حمایت در سطح ملی است

بیش از 89هزار واحد نهضت ملی آذربایجان شرقی در حال ساخت است

استاندار آذربایجان شرقی: روابط عمومی یک پست سازمانی صرف نیست

اجتماع بزرگ مردم سمنان در اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت

نگاه شهدا باور مندی، عمل به تعالیم اسلامی و نفی لذت گرایی بود

ویکی پدیاجستجو