پیام آذری - رئیس اداره گاز پیرانشهر با اشاره به عملکرد سهماهه نخست سال جاری، گفت: در این مدت 227 اشتراکپذیری انجام شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ یونس آذریون اظهار کرد: از اشتراکپذیریهای انجام گرفته طی سه ماهه اول، 127 مورد شهری و 99 مورد روستایی بوده است.
وی ادامه داد: 293 انشعاب جدید نیز نصب شده که از این تعداد، 65 مورد مربوط به شهر و 228 مورد در روستاها اجرا شده است.
آذریون با اعلام اینکه تاکنون تعداد کل اشتراکهای گاز در پیرانشهر به 46 هزار و 755 مورد رسیده است، گفت: این تعداد 38 هزار و 111 اشتراک شهری و 8644 اشتراک روستایی را شامل میشود.
به گفته رئیس اداره گاز پیرانشهر، مجموع علمکهای نصبشده در این شهرستان نیز به 23 هزار و 434 فقره رسیده است.
وی در پایان با اشاره به پیشرفت پروژه نصب انشعاب محور بسطامبیگ، افزود: این پروژه نیز طی روزهای آینده به پایان میرسد و گامی دیگر در جهت تکمیل پوشش گازرسانی شهرستان برداشته خواهد شد.