پیام آذری - اردبیل- مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: سالانه 100 هزار نفر در استان اردبیل از خدمات مستقیم و غیرمستقیم بهزیستی بهره مند میشوند.
طاهره رزاق پور در حاشیه بازدید از مراکز نگهداری کودکان و سالمندان اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: بهزیستی استان به 28 هزار نفر مستمری ماهانه پرداخت میکند و در کنار آن خدمات غیرمستمر نیز برای جامعه هدف در طول سال ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: 70 مرکز روزانه و شبانه نگهداری معلولان را در استان مدیریت میکنیم که در این مراکز برای 3 هزار نفر خدمات توانبخشی ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل افزود: 340 مؤسسه و مرکز نیز به عنوان مراکز تجمیعی خدماتی را به جامعه هدف ارائه میکنند که عمدتاً خانههای نگهداری معلولان ذهنی، جسمی – حرکتی و بیماران روانی هستند که با دریافت خدمات روزانه سعی داریم بازگشت آنها را به خانههایشان انجام دهیم.
رزاق پور رویکرد سازمان بهزیستی را خانواده محوری، محله محوری و … در ارائه خدمات متنوع به جامعه هدف اعلام کرد و گفت: به هیچ وجه به فکر توسعه مراکز شبانه روزی نیستیم بلکه با محوریت نظام خانواده سعی داریم معلولان، سالمندان و گروههای آسیب پذیر خدمات روزانهای را دریافت کرده و به خانه و کاشانه خود برگردند.
وی بیان کرد: در حوزه توانبخشی خدمات ما به صورت محله محور در اختیار جامعه هدف است تا بازتوانی این گروهها را شاهد باشیم که در این بخش کاشت حلزون، توزیع ویلچر، عصا و خدمات اوروتز و پروتز در اولویت برنامه ریزی ها قرار گرفته است.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: در بخش اشتغال کارفرمایانی که معلولان را در مراکز تولیدی و کارآفرینی بکارگیری کنند از 30 سال حمایت بیمهای سازمان بهره مند شده و ما حق بیمه این افراد را به حساب کارفرمایان پرداخت میکنیم.
رزاق پور افزود: تسهیلات خویش فرمایی نیز برای صاحبان مشاغل در نظر گرفته شده تا با درصد پایین این تسهیلات به جامعه هدف پرداخت شود.
وی از افتتاح 278 طرح خوداشتغالی در هفته بهزیستی خبر داد و بیان کرد: در هفته بهزیستی شاهد بهره برداری از 79 طرح در نمین بودیم که فرصت اشتغال را برای جامعه هدف فراهم کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل فعالیت بیش از 8 مرکز نگهداری سالمندان را در سطح استان یادآور شد و افزود: این مراکز به صورت روزانه و با حمایتها و پشتیبانیهای یارانهای به سالمندان خدمات ارائه میکند.
رزاق پور در پایان گفت: تاکید ما از ارائه خدمات خانواده محور، محله محور و سلامت محور به جامعه هدف این است تا تقویت روابط اجتماعی را با مشارکت آحاد مردم انجام دهیم تا بی تفاوتیها در این حوزه به حداقل برسد.