دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴

گفتگو

طرح‌های اشتغال بهزیستی در اردبیل افتتاح شد

طرح‌های اشتغال بهزیستی در اردبیل افتتاح شد
پیام آذری - اردبیل- مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: همزمان با هفته بهزیستی و به صورت سراسری ۳۹۵ طرح اشتغالزا و مسکن جامعه هدف به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل- مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: همزمان با هفته بهزیستی و به صورت سراسری 395 طرح اشتغالزا و مسکن جامعه هدف به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر ، طاهره رزاق پور عصر یکشنبه در آئین افتتاح و بهره برداری از طرح‌های اشتغال و مسکن مددجویان بهزیستی در اردبیل اظهار کرد: هفته بهزیستی که از 25 تا 31 تیرماه برگزار می‌شود شرایطی را فراهم کرده تا ما خدمات این نهاد را در 41 سال اخیر مورد توجه قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: این نهاد در بیش از 157 رسته به گروه‌های مختلف جامعه خدمات ارائه می‌کند به طوری که خدمات بهزیستی از نوزاد تازه متولد شده شروع شده و تا سالمندی ادامه دارد.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل بیان کرد: با طرح‌های غربالگری شنوایی و بینایی و همچنین آزمایش‌های ژنتیک سعی ما بر پیشگیری از معلولیت‌های احتمالی است که اهداف مؤثر در این حوزه قابلیت تحقق یافته است.
رزاق پور ادامه داد: طرح‌های افتتاحی در حوزه اشتغال، مسکن، مؤسسات مردمی، انجمن‌ها، مراکز مشاوره، خانه‌های سالمندان و مراکز پیشگیری و درمان اعتیاد است که در سطح استان بهره برداری از آنها را شاهد هستیم.
وی گفت: در گرامیداشت هفته بهزیستی 150 برنامه نیز در حال اجراست و عمده اقدامات در بخش اشتغال مددجویان و معلولان و افتتاح واحدهای مسکونی جامعه هدف متمرکز شده است.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: 14 مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد در استان فعالیت می‌کند که سالانه بیش از 7 هزار و 194 نفر از این خدمات بهره مند می‌شوند.
رزاق پور اظهار کرد: با شکل گیری کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در دو مرحله آگاه سازی در این بخش انجام شده است.
وی به اشتغال معتادان بهبود یافته نیز اشاره کرد و گفت: در این حوزه به 126 نفر خدمات ارائه شده و 2 هزار و 350 نفر نیز از طرح‌های توانمندسازی و صیانت از بهبودیافتگان بهره برده‌اند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل خاطرنشان کرد: بهزیستی برای 8 هزار و 750 مراجعه کننده آموزش پیشگیری از اعتیاد ارائه کرده و 479 نفر خدمات کاهش آسیب اعتیاد را دریافت کرده‌اند.


نظرات شما