پیام آذری - فرمانده انتطامی بوکان از دستگیری قاتل جوان بوکانی کمتر از 24 ساعت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ سرهنگ موسی بهاری گفت: شب گذشته در پی وقوع یک مورد نزاع منجر به قتل جوان 21 ساله بوکانی، بلافاصله اقدامات پلیسی برای شناسایی و دستگیری قاتل آغاز شد.
بهاری افزود: با شناسایی متهم، کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با رصد اقدامات مجرمانه و بررسیهای فنی و عملیاتی، محل اختفای متهم دریکی از شهرهای مرزی را شناسایی نمودند.
رئیس پلیس بوکان ادامه داد: مامورین با هماهنگی دادستانی محترم و طی عملیات برونشهری موفق شدند متهم را [که قصد متواری شدن و خروج از کشور داشت]ظرف کمتر از 24 ساعت از لحظه وقوع، دستگیر نمایند.
فرمانده انتظامی شهرستان به مخلان آسایش مردم هشدار داد: قاطعانه و با صراحت اعلام میکنیم پلیس با همکاری دادستان محترم، اجازه جولان به اراذل و اوباش نخواهد داد و دستگیری و زندان قطعا در انتظار اخلال گران امنیت جامعه خواهد بود.