دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

اخذ شهریه اجبارى در مدارس دولتى ممنوع است

اخذ شهریه اجبارى در مدارس دولتى ممنوع است
پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: اخذ شهریه اجبارى در مدارس دولتى ممنوع است و برخى شهریه هاى قانونى (در مدارس خاص)باید با رعایت شرایط اقتصادى مردم و در صورت امکان با تقسیط اخذشود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: اخذ شهریه اجبارى در مدارس دولتى ممنوع است و برخى شهریه هاى قانونى (در مدارس خاص)باید با رعایت شرایط اقتصادى مردم و در صورت امکان با تقسیط اخذشود.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ على اکبر صمیمى که در اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش استان سخن می‌گفت به پیامدهاى مثبت جنگ ١٢ روزه تحمیلی علیه کشورمان اشاره کرد و گفت: رسیدن به باور پیروزى و رهبرى معجزه گونه مقام معظم رهبرى، انسجام و وحدت مردم، اعتماد به نیروهاى داخلى از جمله مهمترین پیامدهاى مثبت جنگ تحمیلى ١٢ روزه بود.
وى افزود: در این جنگ ١٢ روزه، اهمیت تکیه به نیروهاى داخلى را بیش از پیش درک و تجربه کردیم و کشورهاى همسایه هم به توان نظامى ایران اسلامى ایمان آوردند و همچنین چهره منفور استکبار بر مردم جهان آشکارتر شد.
صمیمی به رسالت آموزش و پرورش در این ایام اشاره کرد و گفت: مجموعه آموزش و پرورش در کنار سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید آرامش را به جامعه تزریق کند و باید برنامه ریزى براى شرایط مختلف را داشته باشیم. باید اذعان کنیم نظام تعلیم و تربیت در کنار نهادهاى نظامى، رسالت آموزشى، فرهنگى و تربیتى را دارا است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: همه مدیران و مسولین آموزش و پرورش استان وظیفه دارند فضا و بستر نرم افزار شاد را پویا و فعال نگه دارند، زیرا نرم افزار شاد، فضاى رسانه آموزشى آموزش و پرورش است و مدیران و معلمان در فضاى فیزیکى کلاس‌ها باید ارتباط خوشه اى را ایجاد کنند و این ارتباط را در فضاى مجازى هم بسط دهیم.
صمیمى به موضوع شهریه هاى مدارس اشاره کرد و تصریح کرد: آموزش و پرورش همیشه در کنار مردم بوده و هست و اخذ شهریه اجبارى در مدارس دولتى ممنوع است و مدیران مدارس باید در اخذ برخى شهریه هاى قانونى از جمله نمونه دولتى، هیئت امنایى، شاهد و سمپاد و ... هم حال اقتصادى مردم را در نظر داشته باشند و در صورت امکان، تقسیط براى شهریه را فراهم آوردند.
وى به لزوم کار شبانه روزى در آموزش و پرورش استان تأکید کرد و گفت: وضعیت نظام آموزشى استان، کار شبانه روزى را مى طلبد و همه شاخص‌ها و کارنامه آموزش و پرورش استان با تلاش هاى ما سنجیده خواهد شد.
صمیمی خطاب به مدیران و روسای آموزش پرورش استان گفت: براى انجام امورات و تیم مدیریتى خود از افراد پای کار استفاده کنید، چون صعود در شاخص‌ها زمانى اتفاق مى افتد که کار را به زمان ادارى معطوف و خلاصه نکنیم و برنامه ریزى و انسجام لازم براى ارتقاى شاخص هاى مختلف را داشته باشیم.


نظرات شما