پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴

گفتگو

رضازاده: برخورد دوخودرو در محور ارومیه – سلماس ۶ مصدوم برجای گذاشت

رضازاده: برخورد دوخودرو در محور ارومیه – سلماس ۶ مصدوم برجای گذاشت
پیام آذری - ارومیه- رییس اورژانس آذربایجان غربی گفت: برخورد دو دستگاه سپاری در محور ارومیه -سلماس ۶ مصدوم برجای گذاشت.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه- رییس اورژانس آذربایجان غربی گفت: برخورد دو دستگاه سپاری در محور ارومیه -سلماس 6 مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، فرزین رضازاده در این زمینه، از وقوع تصادف بین دو دستگاه خودروی پژو 206 در محور ارومیه به سلماس خبر داد و اظهار کرد: این حادثه در محدوده سه‌راهی آرنسا به مرکز فوریت‌های پزشکی گزارش شد و بلافاصله یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند.
وی افزود: در این حادثه 6 نفر دچار مصدومیت شده بودند که پس از انجام اقدامات اولیه درمانی در محل، برای ادامه رسیدگی‌های تخصصی توسط اتوبوس آمبولانس اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس اورژانس آذربایجان غربی تأکید کرد: حضور به‌موقع نیروهای اورژانس و استفاده از اتوبوس آمبولانس در حوادث با مصدومان متعدد، نقش مؤثری در تسریع روند امدادرسانی و افزایش کیفیت خدمات فوریت‌های پزشکی دارد.


نظرات شما