پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴

گفتگو

اصغری:سرمایه‌گذاری۵۰ هزار میلیارد تومان در بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

اصغری:سرمایه‌گذاری۵۰ هزار میلیارد تومان در بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی
پیام آذری - ارومیه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و حوزه‌های وابسته این استان آماده آغاز عملیات اجرایی است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: حدود 50 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و حوزه‌های وابسته این استان آماده آغاز عملیات اجرایی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدرضا اصغری بعد از ظهر پنجشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه کشتارگاه صنعتی دام در شهرستان میاندوآب افزود: در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان ( ای نوا)، 61 طرح بخش کشاورزی با مجموع سرمایه‌گذاری بیش از 7 هزار میلیارد تومان ارائه شده است که با آغاز عملیات اجرایی پروژه امروز، این رقم به طور کامل تحقق می‌یابد.
وی یکی از طرح‌های شاخص و ارزشمند سرمایه گذاری را ایجاد شهرک تولید نهال شناسنامه‌دار در شهرستان میاندوآب عنوان کرد و گفت: این شهرک در زمینی به مساحت بیش از 160 هکتار احداث می‌شود و با بهره‌برداری از آن، زمینه تولید نهال‌های استاندارد و گواهی‌شده در مقیاس ملی فراهم خواهد شد.
اصغری با اشاره به جایگاه ویژه میاندوآب در تولید نهال کشور گفت: این شهرستان به تنهایی بیش از 50 درصد نهال کشور را تولید می‌کند و اجرای شهرک نهال می‌تواند بخش عمده‌ای از نیاز کشور به نهال‌های اصلاح‌شده را تأمین کرده و نقش بسزایی در توسعه باغداری نوین ایفا کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی همچنین به موضوع مدیریت منابع آب و احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد و افزود: طرح‌های متعددی در این راستا آماده اجراست که برای اجرای کامل آنها حدود 60 همت اعتبار نیاز است.
به گفته وی، در صورت تأمین سالانه 15 همت از این منابع، امکان صرفه‌جویی بیش از یک میلیارد و 200 میلیون مترمکعب آب فراهم می‌شود که این میزان نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت بهینه آب و احیای دریاچه ارومیه خواهد داشت.
اصغری با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی کشت و استفاده از روش‌های نوین آبیاری برای مقابله با معضل کم‌آبی اظهار کرد: دشت میاندوآب از جمله مناطق درگیر بحران آب در استان است و اجرای طرح‌های صرفه‌جویانه در این منطقه می‌تواند به پایداری کشاورزی و حفظ منابع آبی کمک شایانی کند.


نظرات شما