شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

اقتصادی

دو مسیر ریلی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

دو مسیر ریلی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
پیام آذری - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل گفت: امسال مسیر‌های ریلی اردبیل - میانه با ۱۴۵ کیلومتر و خاش - ایرانشهر با ۱۵۲ کیلومتر به بهره‌برداری می‌رسد و ریل‌گذاری نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر از ایرانهشر به چابهار نیز تکمیل می‌گردد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل گفت: امسال مسیر‌های ریلی اردبیل - میانه با ۱۴۵ کیلومتر و خاش - ایرانشهر با ۱۵۲ کیلومتر به بهره‌برداری می‌رسد و ریل‌گذاری نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر از ایرانهشر به چابهار نیز تکمیل می‌گردد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، هوشنگ بازوند روز جمعه در سفر آزمایشی با قطار مسافربری از مسیر ریلی میانه به اردبیل، اظهار کرد: حدود سه هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آهن در سطح کشور در حال احداث است و سال ۱۴۰۴ از سال‌های شکوفا در ریل گذاری و بهره برداری از راه آهن در کشور محسوب می‌شود.
وی افزود: اعتبارات لازم برای اجرای این سطح از طرح‌های ریلی با اجازه مقام معظم رهبری و همچنین از محل تهاتر نفتی تامین شد است و بی تردید در سال‌های آینده نیز طرح‌های در حال اجرای ریلی با قوت ادامه خواهد یافت و تکمیل خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص سفر آزمایشی از مسیر راه آهن میانه به اردبیل نیز گفت: خوشبختانه این مطالبه مهم مردم یعنی راه آهن اردبیل - میانه محقق شده و پیگیری‌های وزیر مربوطه، استاندار، نمایندگان استان و دست اندرکاران برای تکمیل این پروژه بی نظیر بود و در نهایت اعتبارات لازم تامین و پروژه نهایی شد.
بازوند افزود: هم اکنون معاون شرکت راه آهن و کادر فنی ما مشغول رصد همه چیز در این مسیر ریلی و سفر آزمایشی هستند تا این سفر به خوبی به مقصد برسد و پروژه برای افتتاح رسمی با حضور مقامات کشور آماده باشد.
وی گفت: اردبیل شاید جزو بیست و چهارمین استان کشور است که به شبکه ریلی وصل می‌شود و این توفیق بزرگ و هدیه نظام و انقلاب را به مردم کشورمان و به خصوص به مردم فهیم استان اردبیل تبریک عرض می‌کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل تصریح کرد: اردبیل نسبت به سایر استان‌ها از نظر داشتن بزرگراه عقب‌تر است، اما طرح‌های بزرگراهی اردبیل - سرچم و اردبیل - آستارا به صورت ویژه در دستور کار است و اردبیل به سراب را نیز تعریف خواهیم کرد و اردبیل به خلخال نیز پیگیری می‌شود و از طریق مشارکت بخش خصوصی نیز به صورت آزادراهی، توسعه راه‌های استان اردبیل را پیگیری می‌کنیم.


نظرات شما