پیام آذری
دوندگان امدادی آذربایجان‌غربی برای اولین بار مدال طلا گرفتند
یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 - 9:58:03 AM
ایرنا

پیام آذری- کاوه موسوی روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: آذربایجان‌غربی در مسابقات قهرمانی جوانان کشور در بخش بانوان موفق به کسب یک مدال طلا، 2 نقره و یک برنز شد و بعد از استان‌های خراسان رضوی، یزد، تهران و کردستان به مقام پنجم کشور دست یافت.

وی گفت: در این مسابقات تیم چهار در 400 متر امدادی آذربایجان غربی با ترکیب «الهام امین خواه»، «سارا آسیابانی»، «روژبین جهانی» و «مرضیه امجدی» با زمان چهار دقیقه و 16 ثانیه و 35 صدم ثانیه ضمن کسب مقام نخست، اولین مدال طلای تاریخ دو امدادی استان را در کشور کسب کردند.

سرپرست هیات دوومیدانی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: «روژبین جهانی» یکی از دوندگان استان، 2 مدال نقره را کسب کرد و در ماده 400 متر با مانع با زمان یک دقیقه و 9 ثانیه و 53 صدم ثانیه و در ماده 400 متر با زمان 59 ثانیه و 48 صدم ثانیه به این موفقیت دست یافت.

موسوی اظهار کرد: «نازلی صبوری» نیز در ماده 5 هزار متر با زمان 22 دقیقه و 25 ثانیه و 64 صدم ثانیه مدال برنز را کسب کرد.

وی ادامه داد: «تازلی صبوری» در ماده 3 هزار متر مقام هفتم و «مرضیه امجدی» در ماده 400 متر مقام هشتم را کسب کردند و از دست یابی به مدال بازماندند.

سرپرست هیات دوومیدانی آذربایجان‌غربی گفت: «روژبین جهانی» با کسب سه مدال، بهترین عملکرد استان را در 2 دهه اخیر کسب کرد و جزو دعوت شدگان به تیم ملی شد.

وی اضافه کرد: تیم پسران متشکل از «امیرحسین حمیدی» و «مهدی هفت چشمه» در پرتاب چکش، «حسین قوتاردی» در یک هزار و 500 متر و «حسین جلیل پور» در 3هزار متر از امروز با رقبا مسابقه خواهند داد.

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جوانان کشور گرامیداشت زنده یاد سید رضا انتظاری با حضور 180 ورزشکار و مربی از استان‌های سراسر کشور طی 2 روز در 22 ماده و در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برگزار شد و خراسان رضوی، یزد و تهران مقام های اول تا سوم را کسب کردند.


http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/477314/دوندگان-امدادی-آذربایجان‌غربی-برای-اولین-بار-مدال-طلا-گرفتند
بستن   چاپ