پیام آذری -
![پیام آذری]()
راستی با بیان اینکه بزرگترین مشکل شهرستان شبستر کمبود آب شرب و صنعتی است افزود:طرح انتقال آب ارس شروع شده و با سرعت پیش میرود و امیدواریم در سالهای آینده با اتمام این پروژه مشکلات شهرستان شبستر در زمینه آب حل شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده مردم شبستر با اشاره به اختلافات مردم با منابع طبیعی و اوقاف خواستار ارائه ساز و کاری برای این حل این اختلافات شد.
دهقان فرماندار شهرستان شبستر در این نشست با تاکید بر اقدامات جهادی توسط ادارات گفت:980 میلیارد تومان اعتبارات اشتغالزایی توسط کمیته امداد شبستر محقق شده و اعطای این وامها تداوم خواهد داشت.
فرماندار شهرستان شبستر عنوان کرد:در طول یک سال گذشته 45 واحد تولیدی در شهرستان شبستر راه اندازی شد.
دهقان خواستار جدیت مسئولین ادارات در ارائه خدمات به مردم شهرستان شبستر شد و خاطرنشان کرد:خدمت به مردم و تسهیل گری و تکریم ارباب رجوع جزو اولویتهای دولت است.
فرماندار شبستر با اشاره به ظرفیت گردشگری این شهرستان یادآور شد:اماکن گردشگری و ورودی و خروجی شهرها و روستاها باید جهت حضور گردشگران آماده سازی شوند.
http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/554446/اختصاص-930-میلیارد-تومان-برای-جاده-شبستر---تسوج