پیام آذری -
![پیام آذری]()
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ عاملی در نشست با مدیرعامل بانک کشاورزی ایران اظهار کرد: با توجه به آسیبپذیری اقتصادی کشاورزی استان اردبیل به دلایل طبیعی مختلف از جمله سیل، تگرگ و خشکسالی، انتظار میرود بانک کشاورزی بهعنوان حوزه مالی مرتبط، حمایتهای تسهیلاتی و امهال بدهی بانکی خسارتدیدگان را بهعمل آورد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: برای ارتقای اقتصاد کشاورزی باید به سمت ایجاد واحدهای فرآوری و گلخانه حرکت کنیم که با توجه به توجیه بالای تولیدات گلخانهای و صادراتی بودن این حوزه، 140 هکتار گلخانه در استان اردبیل در حال بهرهبرداری بوده و برای تأمین زیرساخت باقیمانده طرحهای گلخانهای نیز تلاش میشود.
کمکهای تسهیلاتی بانک کشاورزی برای اجرای کشت گلخانهای انجام شود
استاندار اردبیل تصریح کرد: کشت گلخانهای به روش هیدروپونیک حدود 8 تا 10 نفر اشتغالزایی ثابت دارد و لازم است کمکهای تسهیلاتی به اجرا و توسعه این قبیل سرمایهگذاریها انجام شود.
عاملی گفت: سرمایهگذاران این بخش عمدتا دارای اهلیت فنی و مالی هستند و انتظار میرود بانک کشاورزی با حمایتهای تسهیلاتی از این بخش، زمینه توسعه کشاورزی اقتصادی را در استان فراهم کند.
وی اظهار کرد: همچنین ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در افزایش ارزش افزوده در حوزه کشاورزی استان اردبیل بسیار دارای اهمیت بوده و مورد حمایت است.
http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/576920/تاکید-استاندار-بر-ظرفیت-بالای-استان-در-کشت-گلخانهای