پیام آذری
تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل بیش از 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
چهارشنبه 24 خرداد 1402 - 9:48:35 AM
ایسنا
پیام آذری -   مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل با پیشرفت فیزیکی بیش از 98 درصدی در ماه‌های آتی به بهره‌برداری می‌رسد.
هاشم علایی 24 خرداد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل که برای تکمیل آن حدود 90 میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: 20 میلیاد تومان از محل سفرریاست جمهوری و حدود 70 میلیاردتومان از منابع داخلی تخصیص اعتبار شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ضمن اشاره به اینکه در تصفیه فاضلاب شهرک صنعتی 2 اردبیل کیفیت تصفیه هیچ مشکلی ندارد بیان کرد: احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب در شهرک صنعتی اردبیل2 که دارای پیشرفت فیزیکی بالای 98 درصدی با پالایش 2500 مترمکعب در شبانه روز است که امید است در ماه‌های آتی به بهره‌برداری برسد تا مجموع ظرفیت پالایش 2 فاز به 5000 مترمکعب در شبانه روز افزایش یابد.
علایی افزود: برخی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل حجم زیادی از پساب صنعتی تولید می‌کنند و براساس قرارداد موظف هستند که پیش تصفیه داشته باشند که بعضاً این امر محقق نمی‌شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل اظهار کرد: زمین شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل به دلیل اینکه خاک رس می باشد آب را در خود جذب نمی کند و آب های سطحی و پساب واحدهای تولیدی که در سطح زمین جاری می شود متاسفانه به دلیل نوع خاک جذب زمین نشده و به صورت گنداب بر روی زمین باقی می ماند و باعث ایجاد آلودگی و بوی نامطبوع در محیط می شود.
علایی ادامه داد: برای حل مشکل خاک شهرک صنعتی در انجام زیرسازی ها اقدام به تعویض خاک می کنیم و برای فضای سبز شهرک صنعتی شماره 2 نیز خاک کشاورزی را جایگزین خاک رس شهرک صنعتی می کنیم.
وی در خصوص واگذاری زمین تصریح کرد: سامانه واگذاری زمین به صورت الکترونیکی در راستای جلوگیری از رانت و فساد ایجاد شده است و در زمان نقل و انتقال سند و یا فروش که به شهرک صنعتی مراجعه می‌کنند در صورت آماده نبودن سالن تولید مجوز نقل و انتقال داده نمی‌شود.
علایی گفت: از دستگاه های اجرایی درخواست داریم همکاری لازم را در ارائه بخشی از زمین های تحت اختیار خود برای توسعه فعالیت های صنعتی و افزایش اشتغال انجام دهند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در ارتباط با شرکت های دانش بنیان بیان کرد: حمایت از شرکت های دانش بنیان از اولویت های مهم شرکت شهرک های صنعتی است و در این رابطه سعی داریم همکاری با مراکز دانشگاهی که شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد ذیل آنها فعالیت می کنند توسعه داده و با ایجاد یک شخصیت حقوقی این شرکت ها و مراکز را در شهرک های صنعتی مستقر و از اتصال شرکت های دانش بنیان به همدیگر و همچنین سرمایه گذاران و صنایع در حال فعالیت شاهد توسعه این مهم و افزایش اشتغالزایی در استان باشیم.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/579064/تصفیه‌خانه-فاضلاب-شهرک-صنعتی-شماره-2-اردبیل-بیش-از-98-درصد-پیشرفت-فیزیکی-دارد
بستن   چاپ