خوردن نعنا و عرق نعنا برای چه افرادی مضر است؟
چهارشنبه 18 مرداد 1402 - 1:00:25 AM
برنا
|
|
پیام آذری - مهراد میرکریمی متخصص طب سنتی درباره خواص برخی سبزیها از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: سبزیها گیاهان دارویی هستند که بر سلامت بدن بسیار تاثیر گذارند. به گفته وی، سبزی ترخون از دیدگاه طب سنتی دارای درجه 3 گرمی است یعنی میزان گرمی ترخون نسبت به ریحان و نعناع بیشتر است. بیشتر بخوانید: طب سنتی/ انواع گیاهان برای درمان بیماریهای گوارشی این متخصص طب سنتی عنوان کرد: کسانی که گرم مزاج هستند نباید بیش از اندازه مرزه و ترخون مصرف کنند چرا که درجه گرمی سبزیهای یاد شده بسیار زیاد است و موجب افزایش گرمی بدن گرم مزاجان میشود. میرکریمی ادامه داد: توصیه میکنم که گرم مزاجان در کنار مرزه و ترخون از سبزی خرفه نیز استفاده کنند چرا که خرفه سرد و تر است و مصرف آن موجب تعادل گرمی مرزه و ترخون میشود. ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است وی افزود: ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است چرا که سکسکه به دلیل خوب نجویدن غذا, تند غذا خوردن و آب خوردن یا هر نوع نوشیدنی همراه با غذاست. این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نعناع در رفع بیماریهای گوارشی سبزی بسیار عالی است و خیلی سفارش شده است و شاید معروفترین گیاهی باشد که در عرصه طب سنتی ایران خاصیت زیادی دارد. سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است میرکریمی گفت: در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که میتواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج میکند و میتواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه میکنیم از نعناع استفاده نکنند. وی خاطرنشان کرد: نعناع و ترخون اشتهاآورهای بسیار خوبی هستند این درحالی است که تُرُب و تره ضدّ اشتها هستند و پیازچه نیز به اشتها آسیب وارد میکند.
http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/594444/خوردن-نعنا-و-عرق-نعنا-برای-چه-افرادی-مضر-است؟
|