پیام آذری
2 سردار در یک قاب
چهارشنبه 5 مهر 1402 - 00:14:46
پیام آذری - لبخند در سرتاسر این آیین از چهره‌اش حذف نشد و برای سخنان و گاهی درددل‌های رزمندگان و خانواده‌هایشان گوش شنوا داشت؛ به راستی که سنگ صبوری برای همه عاشوراییان امروز است، همانطور که آقامهدی برای رزمندگان دفاع مقدس اینچنین بود.
اگر در بین شهیدان برجسته و بزرگ دوران دفاع مقدس که اسوه محبوبیت بودند، به دنبال نامی آشنا هستید، بی‌شک و حداقل در خطه آذربایجان به نام شهید مهدی باکری می‌رسید؛ شهیدی که حتی هنگام شهادت هم از چهره نورانی‌اش می‌توانستند معنای واقعی محبت و صداقت را احساس کنند و راهشان همچنان در سپاه عاشورا ادامه دارد.
آری تواضع و محبوبیت فرماندهان سپاه عاشورا نه تنها در میان رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس بلکه در میان بسیجیان و توده مردم آذربایجان‌شرقی مثال‌زدنی است زیرا خدمت‌رسانی بی‌منت و صادقانه ویژگی مشترک همه آنان به شمار می‌رود.
گفت: اقتدار و امنیت کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی که مورد غبطه اکثر کشورهای دنیاست را مدیون تلاش‌های 45 ساله شما رزمندگان عزیز و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس هستیم.
در جمع تعدادی از پیشکسوتان و رزمندگان مراغه با تاکید بر اینکه شهادت همچنان برای شماها دست‌یافتنی است، افزود: وقتی جنگ تمام شد، چه کسی تصور می‌کرد که فتنه خوارج‌گونه داعش پیش بیاید و همین پیشکسوتان آبروی این نظام مقدس را حفظ کنند و به شهادت برسند؟
وی ادامه داد: چه معلوم در آینده هم درهای شهادت باز شود و پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس به هدف خود که همانا چشیدن شهد شیرین شهادت است، دست یابند؛ البته این کلام خداست که شما برای حفاظت از انقلاب زنده مانده‌اید و منتظر ظهور هستید.
وی با بیان اینکه رزمندگان و پیشکسوتان اجر شهادت را گرفته‌اند، افزود: شماها برای آبرو و حیثیت و ناموس و وطن جنگ کرده‌اید و باید به خودتان افتخار کنید؛ این را هم بدانید «افتخاری که برای دین خداوند آفریدید، موجب سربلندی ما نزد اهل بیت شد».
وی خطاب به رزمندگان دوران دفاع مقدس اظهار کرد: شاکر باشید که مقام مجاهدت برای حفظ اسلام و انقلاب نصیب شما شد؛ اخلاص، صداقت، مظلومیت و محرومیت را تحمل کرده‌اید و اکنون نیز در میان مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنید اما خم به ابرو نمی‌آورید.
با بیان اینکه خدمت به اسلام سخت‌تر از دوران دفاع مقدس است، ادامه داد: شماها ثابت قدم ماندن در مسیر انقلاب را به اثبات رسانده‌ و کمر دشمن را شکسته‌اید.
وی اضافه کرد: شماها در دوران دفاع مقدس با دست خالی در برابر گروه‌‍‌های تروریستی و دشمنان متحد ایستادید و بدون گذراندن دوره‌های پیشرفته جنگ، ارتش تا دندان مسلح صدام را زمین‌گیر کردید.
وی با تاکید بر اینکه دشمنان توپ‌های فرانسوی، تسلیحات آمریکایی، تانک‌های ساخت شوروی و انواع موشک‌ها و سلاح‌های شیمیایی را به صدام داده بودند، تاکید کرد: شماها کمر دشمن را شکستید و افتخاری که آفرید، جهانی شد.
PausePlay% buffered00:0000:00UnmuteMuteSettingsCaptionsDisabledQualityundefinedSpeedNormalCaptionsGo back to previous menuQualityGo back to previous menuSpeedGo back to previous menu0.5×0.75×Normal1.25×1.5×1.75×2×4×Exit fullscreenEnter fullscreenDownload از رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس خواست تا به دانشگاه‌ها و مدارس بروند و به جوانانمان بگویند که در دوران دفاع مقدس چه گذشت؛ جوان ایرانی باید بداند که آمریکا در فیلم و فضای مجازی قدرت دارد اما در فضای واقعی در برابر کشورمان حرفی برای گفتن ندارد.
با تاکید بر اینکه دشمن از مقاومت و ایستادگی ما واهمه دارد، اضافه کرد: اگر 205 سال قبل از پیروزی انقلاب را بررسی کنیم، به بهانه‌های مختلف و به اندازه وسعت کنونی کشورمان از ایران جدا شده بود اما این انقلاب به برکت رهبری و اراده و ایمان رزمندگان دوران دفاع مقدس اجازه نداد تا وجبی از خاک کشورمان جدا شود.
وی این را هم بیان که اگر در فتنه داعش، مقام معظم رهبری دستور حضور مدافعان حرم و مستشاران نظامی همچون سردار سلیمانی در عراق و سوریه را نداده بود، امروز مومنان نمی‌توانستند سرشان را نزد اهل بیت بالا بگیرند و شرمنده آنان بودند.
نیز هفته دفاع مقدس را یادآور شجاعت، بصیرت و ولایتمداری جوانان مومن این مرز و بوم دانست و با یادآوری وقت‌شناسی آن جوانان، بیان کرد: این جوانان در روزهای حساس به صحنه آمدند و افتخار آفریدند.
افزود: دفاع مقدس یادآور حماسه‌آفرینی اقشار مختلف مردم در کنار هم و برای حفظ انسجام ملی است و خون شیعه، سنی، لر، عجم، بلوچ و ترک در دوران دفاع مقدس درهم آمیخت تا عصاره آن وحدت ملی باشد.
وی ادامه داد: دفاع مقدس دانشگاه انسان‌سازی بود و رزمندگان اساتید آن بودند تا جایی که نخبه‌پروری آن دوران حجتی شد برای آیندگان؛ امتحانی بود برای نسلی که انقلاب کرده بودند و استقامت کردند و ترس به دل راه ندادند.
وی همچنین به درپیش بودن کنگره ملی 10 هزار شهید آذربایجان‌شرقی را یادآوری، و بیان کرد: هزار و 400 شهید مراغه برگ زرینی در تاریخ آذربایجان به شمار می‌رود و برنامه‌های مختلفی برای گرامیداشت یاد و خاطره آنان در سطح شهرستان برنامه‌ریزی شده است.
نیز در این آیین بیان کرد: حتی اگر آبرویمان هم لگدمال شود، هر لحظه زندگی ما لحظه شهادت است و تا پای جان برای تحقق آرمان‌های شهدا و امام شهدا در میدان خواهیم بود.
به گزارش ایرنا در این آیین معنوی حاج «طیب خیرالهی» از همرزمان شهید مهدی باکری و پیشکوستان دوران دفاع مقدس مراغه خاطره‌ای از این سردار بیان کرد و حاضران بار دیگر با آرمان‌های شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.
استان‌ها آذربایجان شرقی 0 نفر

پیام آذری


http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/610905/2-سردار-در-یک-قاب
بستن   چاپ