پیام آذری
ابَرمحکوم فراری قاچاق ارز در تور وزارت اطلاعات گرفتار شد
چهارشنبه 12 مهر 1402 - 16:30:22
پیام آذری - یک منبع آگاه به خبرنگار فارس در آذربایجان غربی گفت: علیرضا شهمیری از محکومان قاچاق ارز که در شهریور ماه امسال به بهانه اعزام به درمانگاه دندانپزشکی از زندان متواری شده بود، دستگیر شد.
این منبع آگاه افزود: شهمیری به هنگام خروج از مرزهای کشور در استان آذربایجان غربی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شده است.
این منبع آگاه تصریح کرد: از هنگام متواری شدن این مفسد اقتصادی از زندان، رسانه‌های تروریستی فارسی زبان خارج کشور، نظام اسلامی را متهم به تبانی با این مفسد اقتصادی نموده بودند و تلاش می‌کردند به مخاطبان القا کنند که شهمیری طی یک برنامه تعیین شده و با هماهنگی با یکی از مسئولان زندان اوین موفق به فرار شده است.
شهمیری از متهمان اقتصادی است که سال 1392 به ‌اتهام اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی از طریق قاچاق ارز بازداشت شد.
پایان پیام/

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/612501/ابَرمحکوم-فراری-قاچاق-ارز-در-تور-وزارت-اطلاعات-گرفتار-شد
بستن   چاپ