پیام آذری
33 درصد مددجویان کمیته امداد اردبیل سالمند هستند
چهارشنبه 12 مهر 1402 - 17:04:47
پیام آذری - علیرضا حسین‌نژاد در بازدید از مرکز نگهداری سالمندان «مرحمت» در اردبیل اظهار کرد: 9 هزار و 612 مرد و 19 هزار و 973 زن سالمند تحت حمایت کمیته امداد هستند که در مجموع 29 هزار و 558 سالمند از کمیته امداد خدمات دریافت می‌کنند.
او خاطرنشان کرد: کمیته امداد تلاش می‌کند تا به سالمندان خدمات متنوعی را به ویژه در حوزه بهداشتی و درمانی ارائه کند تا با دغدغه کمتری زندگی کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل افزود: در مرکز نگهداری سالمندان مرحمت 40 سالمند نگهداری می‌شود که 14 نفر از آن‌ها تحت حمایت کمیته امداد هستند.
حسین‌نژاد تکریم سالمندان و بزرگان خانواده را حرکتی ارزشمند در توسعه و گسترش فرهنگ خیرخواهی و نوعدوستی اعلام کرد و گفت: در استان اردبیل با توجه به اینکه خانواده‌ها پایبند به اصول اخلاقی و معنوی هستند با کمترین آسیب و نگرانی در حوزه سالمندی روبرو هستیم و اغلب سالمندان نیز با احترام و تکریم در نهاد خانواده ایام سپری می‌کنند.
او ادامه داد: سالمندان تحت حمایت این نهاد در کنار دریافت مستمری از سایر حمایت‌های اجتماعی نیز بهره‌مند می‌شوند تا وضعیت مطلوبی را در فرآیند زندگی آن‌ها و تقویت نظام تکریم و احترام به این گروه‌های شایسته جامعه را شاهد باشیم.
تجلیل از سالمندان نیکوکار 
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در قالب برنامه تکریم سالمندان، با نیکوکار سالمند و حامی ایتام و محسنین اردبیلی که حمایت از سه فرزند نیازمند را عهده‌دار بوده دیدار و از وی تجلیل کرد.
حسین نژاد در این دیدار گفت: از همت والای سالمندان نیکوکار که با جان و دل گام در عرصه یاری‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر می‌گذارند، کمال قدردانی داریم. 
اعزام 23 سالمند تحت حمایت به مشهد مقدس
او گفت: به مناسبت هفته سالمند، 23 نفر از مددجویان بالای 60 سال تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل نیز به مشهد مقدس اعزام شدند.
مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: این سالمندان به مدت یک هفته در مشهد مقدس مستقر شده و از برنامه‌های متنوع زیارتی و تفریحی بهره‌مند شدند.
حسین نژاد با اشاره به اینکه بسیاری از این سالمندان برای نخستین بار به مشهد مقدس اعزام می‌شوند، بیان کرد: کمیته امداد در کنار کمک‌های معیشتی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، برنامه‌های فرهنگی را نیز در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده است.
اهدای گل و هدیه نقدی به همراه دلجویی از سالمندان از دیگر برنامه‌های اجرا شده کمیته امداد استان اردبیل در گرامیداشت هفته سالمندان بود.
همچنین مراسم تجلیل از 100 نفر از سالمندان تحت حمایت در مجتمع الغدیر کمیته امداد اردبیل برگزار شد و در حاشیه این مراسم تست قند خون، فشار خون و سایر خدمات بهداشتی به مددجویان ارائه شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/612523/33-درصد-مددجویان-کمیته-امداد-اردبیل-سالمند-هستند
بستن   چاپ