پیام آذری
به فرصت طلبان اجازه فرار مالیاتی را نخواهیم داد
یکشنبه 21 آبان 1402 - 9:35:07 AM
باشگاه خبرنگاران
پیام آذری - آقای علیلو گفت: همسو با سیاست‌های کلان و رویکرد‌های دولت مردمی برای جلوگیری از هر گونه از تمام امکانات و مفاد قانونی خود استفاده کرده و اجازه سو استفاده به فرصت طلبان داده نخواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تامین درآمد‌های مالیاتی جزو قوانین مصرح کشور است اظهار کرد: اینکه عده‌ای تصور کنند می‌توانند قانون را دور بزنند سخت در اشتباهند.
آقای علیلو ادامه داد: دادستانی تبریز تاکنون پرونده‌های مختلفی را در این خصوص پیگیری کرده و مبالغی را به بیت المال باز گردانده است.
وی مبارزه با را از دیگر اولویت‌های مهم دادستانی تبریز برشمرد و گفت: براین اساس اقدامات پیشگیرانه همراه با اقدامات قهری با متخلفان در دستور کار قرار دارد.
آقای علیلو ابزار امیدواری کرد با همکاری قوای سه گانه روند فرار مالیاتی و همچنین فساد در حوزه‌های اقتصادی کاهش یابد و امنیت سرمایه گذاری در کشور و استان نسبت به گذشته بهبود یابد.
 

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/623900/به-فرصت-طلبان-اجازه-فرار-مالیاتی-را-نخواهیم-داد
بستن   چاپ