پیام آذری
جشنواره پژوهشی شهر دانشگاهی مراغه به میزبانی دانشگاه مراغه آغاز به کار کرد
دوشنبه 6 آذر 1402 - 15:26:28
پیام آذری -

پیام آذری

به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از دانشگاه مراغه، محمد زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه در افتتاحیه جشنواره پژوهشی شهر دانشگاهی مراغه گفت: دانشگاه‌ باید برای حل مشکلات جامعه ایفای نقش کند.
زادشکویان با اشاره بر جمله رهبر معظم انقلاب: «رمز پیشرفت یک کشور، یعنی آن محور اصلی برای اقتدار یک کشور، پیشرفت همراه با اقتدار علم است» گفت: اقتدار و ایجاد ثروت بدون دانش و پژوهش‌های سودمند برای جامعه میسر نخواهد بود.
وی ایفای نقش دانشگاه در حل مسائل جامعه و کشور را ضرروی دانست و افزود: دانشگاهی که هیچ مسئولیت و نقشی در حل مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور ندارد، دانشگاهی در خور تجلیل و تقدیر نیست.
رئیس دانشگاه مراغه ترویج روحیه خودباوری و اعتماد به نفس‌ را با توجه به بیانات رهبری از ضرورت‌ها معرفی کرده و در مورد رسالت دانشگاه مراغه گفت: ما باید ثروت را از طریق دانش به سبد خانوار مردم تزریق کنیم تا توانسته باشیم، مسئولیت اجتماعی خود در قبال جامعه به انجام رسانیم.
مدیر پژوهشی دانشگاه مراغه در افتتاحیه جشنواره پژوهشی شهر دانشگاهی مراغه نیز گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراغه فرصتی برای ارتباط و در کنار هم بودن دانشگاه و بدنه شهر است.
مازیار فرزام، بر گستردگی و مفصل‌بودن برنامه‌ها در گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه مراغه اشاره کرد و گفت: از اواخر آبان‌ماه، سلسله سخنرانی‌های هفته پژوهش با دعوت از میهمانان خارجی و اساتید خود دانشگاه مراغه آغاز شده است.
وی اضافه کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراغه با برپایی 26 غرفه از فعالیت پژوهشی ادارات و سازمان‌های شهرستان مراغه افتتاح و تا 12 آذرماه در معرض دید بازدیدکنندگان خواهد بود.
مدیر پژوهشی دانشگاه مراغه ضمن اشاره بر بازمهندسی دانشگاه‌ها در ساختار‌های خود و حرکت به سمت دانشگاه‌‌های جامعه محور، دانش بنیان و کار آفرین، به‌طور کلی، دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، گفت: حرکت کشور به سوی تعریف مأموریت‌های جدید و به غیر از دو مأموریت آموزش و پژوهش است که ارتباط گسترده‌تر با بدنه شهر از مأموریت‌های دانشگاه‌های نسل سه و چهار محسوب می‌شود.
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه نیز در حاشیه این افتتاحیه و پس از بازدید ضمن تشکر از عوامل برپایی این نمایشگاه در هفته پژوهش، سطح کیفی نمایشگاه را خیلی خوب دانست و افزود: امیدوارم بشود این نمایشگاه‌های اسوه توسعه یابند.
جانشین سپاه ناحیه مراغه نیز به وجود جهاد امیدآفرینی در این نمایشگاه اشاره کرد و اذعان داشت: اقدامات و پیشرفت‌های اتفاق افتاده طی چهار دهه اخیر ایران را به جایی رسانده است که می‌تواند در مقابل دستاوردهای جهان مقابله کند.
جشنواره پژوهشی شهر دانشگاهی مراغه در بر گیرنده برنامه‌های مختلف پژوهشی می‌باشد که بخشی از آن تحت عنوان نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراغه آغاز بکار کرد و تا 12 آذرماه در معرض دید علاقمندان و پژوهشگران می‌باشد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/628365/جشنواره-پژوهشی-شهر-دانشگاهی-مراغه-به-میزبانی-دانشگاه-مراغه-آغاز-به-کار-کرد
بستن   چاپ