پیام آذری
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان: آرای صادره در مراجع حل اختلاف باید منصفانه و منطبق بر قانون باشد
سه شنبه 7 آذر 1402 - 11:55:43
وزارت رفاه
پیام آذری - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: نماینده کارگران یا کارفرمایان در مراجع هرگز نباید جانبداری صنف خود را بکنند و آرای صادره باید بر اساس قانون و مقررات و منصفانه باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، «سیاوش آقاجانی» در جمع نمایندگان کارفرمایان در هیات های حل اختلاف گفت: چرخش و گردش نمایندگان به وسیله انتخابات باعث پیشرفت و کارشناسی تر شدن جلسات حل اختلاف می‌شود.
وی تاکید کرد: پذیرش هر مسئولیتی مستلزم این است که قوانین را در قبال آن مسئولیت رعایت کنیم لذا لازم است که نمایندگان کارفرمایان در مراجع حل اختلاف بر قوانین و مقررات کاملا مشرف باشند.
آقاجانی با بیان اینکه عدم شناخت قوانین یا تفسیرهای غیرکارشناسی از آنها بعضا دیده می شود که باعث اختلاف‌ در رسیدن به رای صحیح می شود، خاطرنشان کرد: اشراف بر قوانین و مقررات حوزه روابط کار و خصوصاً آیین دادرسی کار در این خصوص بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: لازم است که برنامه‌های آموزشی منسجم برای آموزش قوانین و مقرارت برگزار کنیم و نمایندگان مراجع نیز باید در موضوع آموزش و فراگیری مقرارت اهتمام داشته باشند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گیلان تصریح کرد: با توجه به اینکه ما حقوق کارگران را مشمول مرور زمان نمی دانیم و این امر موجب حساسیت بیشتر در روند رسیدگی است، تلاش کردیم با اقناع مراجع حل اختلاف از ظرفیت کارشناسان رسمی دادگستری استفاده کنیم تا حق از کسی ضایع نشود.
آقاجانی همچنین به نمایندگان کارفرمایان توصیه کرد که در تمامی جلسات حضور داشته باشند تا عدم حضور ایشان موجب تجدید جلسه نشود و کارهای ارباب رجوع اطاله پیدا نکند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه سیاست وزارت کار، رعایت سلامت اداری در صدور آرا است، گفت: بر همین اساس و به جهت کاهش ارتباطات در دعوتنامه‌ها، نام شعبه نیز ذکر نمی‌شود و نمایندگان کارگران و کارفرمایان نیز باید در برابر ایجاد ارتباطات ناسالم حساس باشند.
وی تصریح کرد: با توجه به این که امکان مطالعه پرونده ها از طریق سامانه جامع روابط کار و قابلیت رای دادن نیز از طریق همین سامانه فراهم است لذا از نماینگان می‌خواهم تا تسلط خود را در استفاده از سامانه جامع روابط کار ارتقا دهند تا هم قبل از جلسه نسبت به پرونده اطلاع حاصل کنند و هم امضای آرا تسهیل شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در رابطه با توصیه به سازش نیز گفت: انجام این موضوع طوری نباشد که احساس تحمیل و القای آن به طرفین دعوی وارد شود و گمان کنند اگر مصالحه را نپذیرند هیات بر علیه ایشان رای صادر می‌کند لذا این امر باید به گونه‌ای مدیریت شود که این اصلاح ذات بین، تحمیلی نباشد.
7 آذر 1402 11:24
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان |
کد خبر : 328,466
کلیدواژه ها: سیاوش آقاجانی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی,کارفرمایان,کارگران,حمایت از تولید,کارآفرینان
نظرات بینندگان

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/628582/مدیرکل-تعاون،-کار-و-رفاه-اجتماعی-گیلان--آرای-صادره-در-مراجع-حل-اختلاف-باید-منصفانه-و-منطبق-بر-قانون-باشد
بستن   چاپ