پیام آذری
حمایت از تولیدکنندگان خسارت دیده از خشکسالی اردبیل
چهارشنبه 15 آذر 1402 - 10:40:05
پیام آذری - نوبخت اژدری گفت: بر اساس تصمیم‌های اخذ شده و گستردگی شدید خشکسالی در سال زراعی گذشته و سیل مکرر و میزان حجم بالای خسارت وارده تولیدکنندگان خسارت دیده اردبیل حمایت می‌شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: نهایتاً ظرف 10 روز آینده بارگذاری لیست متقاضیان مشمول از این محل در سامانه بانکی را انجام و شروع امهال تسهیلات از طریق ارسال پیامک به متقاضیان پس از این فرجه زمانی را انجام خواهد شد.
او افزود: طبق مصوبات قبلی امهال تسهیلات مشمولان در این نوبت از سوی مؤسسه اعتباری عامل بر اساس اولویت تا 500 میلیون ریال و 19 درصد مشمولین این طرح به ترتیب اولین سررسید تسهیلات دریافتی هستند.
اژدری گفت: تضمین بهره‌وری و کاهش نگرانی جامعه هدف یعنی بهره‌برداران حوزه کشاورزی از مخاطرات طبیعی از انتظارات منطقی است که مسئولان اجرایی همواره می‌کوشند تا این هدف محقق شود.
او را یکی از راهکار‌های مناسب برای جبران خسارت ناشی از خشکسالی در شرایط بحرانی عنوان کرد و افزود: با ، ، اجرای کشاورزی حفاظتی، اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، اصلاح خطوط انتقال آب و کاشت محصولاتی که نیاز آبی کم دارند، می‌توان از بروز خسارت سنگین پدیده خشکسالی جلوگیری کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/630943/حمایت-از-تولیدکنندگان-خسارت-دیده-از-خشکسالی-اردبیل
بستن   چاپ