پیام آذری
استقبال 11 میلیون نفر از زندگی با آیه ها؛ثبت 180 هزار محفل در کشور
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 11:45:28
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه – معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور از استقبال 11 میلیون نفری از طرح «نهضت زندگی با آیه ها» در ماه مبارک رمضان امسال و ثبت 180 هزار محفل در کشور خبر داد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: طرح ملی نهضت زندگی با آیه‌ها و حفظ 30 آیه قرآن کریم امسال به صورت گسترده‌ای در سراسر کشور برگزار شد.
این طرح به منظور آشنایی و انس هرچه بیشتر مردم با آیات کاربردی قرآن کریم در ماه رمضان با استقبال خوب مخاطبان رو به رو شد و بسیاری از مردم در مسابقات و برنامه‌های این طرح ملی شرکت کردند.
سازمان‌ها و نهادهای بسیاری در راستای هرچه بهتر برگزاری این طرح مشارکت داشتند و از این رو می‌توان گفت این طرح ملی با تلاش مردم و همه دست اندر کاران توانست قدم خوبی در جهت انس بیشتر با قرآن که از مطالبات جدی رهبر انقلاب است بردارد.
11 میلیون نفر از طرح زندگی با آیه‌ها استقبال کردند
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور امروز شنبه در جریان سفر به استان آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران با تشریح جزئیات طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: امسال در دومین سال اجرای طرح نهضت زندگی با آیه‌ها 11 میلیون نفر از مردم از این طرح استقبال کردند.
حجت الاسلام و المسلمین رضا عزت زمانی بیان اینکه در این طرح 30 آیه از 30 جز قرآن کریم انتخاب و در ماه مبارک رمضان به صورت مسابقه پیامکی اجرا شد، افزود: در این راستا همه ظرفیت‌ها از جمله نهادهای ذیربط و فضای مجازی استفاده کردیم، هزار محصول فرهنگی به همراه 330 هزار جلد کتاب تخصصی در حوزه مختلف بانوان، نوجوانان و … توزیع شد.
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به همراهی و همکاری 30 ارگان و دستگاه اجرایی به همراه هزار مجموعه مردمی و قرآنی در زمینه اجرای طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: این طرح دستاوردهای ارزشمندی از جمله مجموعه نرم افزاری مؤثری برای سازمان در پی داشت که جزو افتخارات به شمار می‌رود.پ
حجت الاسلام عزت زمانی طرح زندگی با آیه‌ها را پرچمدار بزرگ پویش مردمی در کشور که با محوریت قرآن اجرا می‌شود دانست و افزود: مردم ثابت کرده‌اند هر کجا قرآن محور فعالیت‌ها باشد و کار ارزشمند اجرا شود حتماً استقبال می‌کنند.
4 میلیون مدرک رسمی حفظ زندگی با آیه‌ها در کشور صادر شد
حجت الاسلام عزت زمانی از صدور 4میلیون مدرک رسمی حفظ زندگی با آیه‌ها به عنوان حرکتی بی سابقه در کشور خبر داد و گفت: در طول اجرای طرح زندگی با آیه‌ها 40 میلیون پیامک مردمی، 180 هزار محفل ثبت شده که قبل از زندگی با آیه‌ها تعداد محفل‌ها در کشور 15 هزار بود.
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به مشارکت 3 میلیون نفر از مردم کشور ماه مبارک رمضان از طرح زندگی با آیه‌ها عنوان کرد: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری طرح زندگی با آیه‌ها با حفظ 110 آیه مأنوس به عنوان حرکتی مستمر و دائمی در طول سال تداوم یابد.
حجت الاسلام عزت زمانی از فعالیت 130 هزار مبلغ که به صورت ثبت شده در سامانه شمع فعال هستند خبر داد و گفت: هم اکنون 9 هزار مؤسسه و 12 هزار کانون فرهنگی و تبلیغی در کشور فعالیت می‌کنند.
1 00 هزار هیئت ثبت شده در کشور فعالیت می‌کنند
وی با اشاره به فعالیت 100 هزار هیئت ثبت شده در کشور گفت: 100 هزار مداح نیز دارای پرونده و فعال در کشور مشغول فعالیت هستند.
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به تشکیل و نهضت بانوان در کشور گفت: هم اکنون 80 هزار نفر از دختران حاج قاسم به عنوان کنشگر نوجوان در کشور مشغول فعالیت هستند.
حجت الاسلام عزت زمانی همچنین تاکید بر وحدت و همدلی را راه نجات کشور دانست و گفت: یکی از اهداف سفر به آذربایجان غربی ضمن بررسی مسائل فرهنگی و تبلیغی استان دیدار با مدیران و موثران این عرصه و برنامه‌های متناسب فرهنگی است.
وی یادآور شد: امروز انقلاب اسلامی پرچمدار وحدت و دفاع از همه مسلمانان است، افزود: در این راستا تلاش می‌کنیم ضمن حفظ وحدت در کشور دست وحدت به سمت همه کشورها و ادیان ابراهیمی و مذاهب اسلامی دراز کنیم.پ
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور ایران را پیشران دفاع از مردم غزه و فلسطین دانست و گفت: ماجرای اخیر در خصوص قومیت‌ها در صدا و سیما به خوبی مدیریت شد و نباید فراموش کنیم همگی یک ملت هستیم و بی انصافی است با یک حرکت چنینی اقدامات ارزشمند صدا و سیما در حوزه‌های مختلف دفاع از غزه، فلسطین و … نادیده گرفته شود.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/820830/استقبال-11-میلیون-نفر-از-زندگی-با-آیه-ها؛ثبت-180-هزار-محفل-در-کشور
بستن   چاپ