پیام آذری
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:
رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است.
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 16:28:52
پیام آذری - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در گرامیداشت هفته معلم با حضور در دبستان‌های دخترانه شهید فکوری و اندیشه، ضمن گفت‌وگو با فرهنگیان، از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای آموزشی مدارس جزیره قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در گرامیداشت هفته معلم، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با همراهی جمعی از مسئولان این سازمان و اداره آموزش و پرورش جزیره، از دبستان‌های دخترانه شهید فکوری و اندیشه بازدید کرد. این بازدید با هدف تجلیل از مقام معلم و بررسی میدانی وضعیت مدارس انجام شد.
در ادامه این بازدید، نشستی صمیمانه با حضور معلمان و فعالان حوزه آموزش و پرورش برگزار شد و فرهنگیان به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود از جمله موضوعات تأمین مسکن، ایاب و ذهاب و کمبود فضای آموزشی پرداختند.
در این نشست محمد کبیری ضمن تبریک روز معلم، با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده گفت: معلمان، حافظان آینده کشور به واسطه آموزش و تربیت فرزندان این مرز و بوم بوده و ما قدردان تلاش‌های شبانه‌روزی آنان هستیم.
وی با اشاره به شرایط خاص آموزش در کیش افزود: فرهنگیان جزیره کیش به‌واسطه شرایط خاص موجود در جزیره با مشکلاتی مضاعف مواجه‌اند و این موضوع نیازمند توجه و حمایت جدی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است؛ خاطرنشان کرد: در موضوع حل مشکلات فرهنگیان به ویژه بحث ایاب و ذهاب دستورات لازم صادر شده و این مسئله با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی همچنین از اجرای برنامه‌هایی در آینده نزدیک برای افزایش فضای آموزشی در جزیره خبر داد.
گفتنی است بازدید از دو دبستان یادشده، با حضور مسئولان اجرایی و آموزشی جزیره، زمینه‌ای برای ارتباط مستقیم میان معلمان و مدیران ارشد منطقه فراهم کرده و تاکیدی بر اهمیت تعامل مستمر میان نهادهای تصمیم‌گیر و بدنه آموزش است.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/821325/رفع-دغدغه‌های-معلمان-یکی-از-اولویت‌های-اصلی-این-سازمان-است
بستن   چاپ