پیام آذری
جعفرآباد مغان میزبان سومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 14:08:39
پیام آذری - حسن محمدی ادیب گفت: سومین جشنواره بین‌المللی و دوازدهمین جشنواره ملی کوچ عشایر شاهسون مغان روز‌های پنج‌شنبه و جمعه 18 و 19 اردیبهشت ماه در جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار می‌شود.
او با اشاره به پیش‌بینی استقبال گسترده مردمی از این جشنواره، افزود: جشنواره کوچ عشایر شاهسون پرشورترین و مهم‌ترین رویداد گردشگری عشایری است که هرساله بیش از 50 هزار نفر از این رویداد بازدید می‌کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل گفت: علاوه بر حضور گسترده عشایر داخل استان در این جشنواره، عشایری از استان‌های دیگر و همچنین از حداقل 4 کشور خارجی در سومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر حضور خواهند داشت.
محمدی ادیب ادامه داد: برپایی 45 آلاچیق عشایری به عنوان نمادی از 45 طایفه عشایر شاهسون استان و دایر شدن 60 غرفه عرضه محصولات بومی و محلی از جمله صنایع‌دستی، تولیدات عشایری و غذا‌های سنتی بخش مهمی از جشنواره امسال کوچ عشایر است.
او با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری بومی و محلی در این جشنواره، تصریح کرد: دانشجویان خارجی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان سفیران گردشگری از چند کشور مختلف به منظور آشنایی با فرهنگ عشایری استان از جشنواره کوچ عشایر شاهسون بازدید می‌کنند.
منبع: روابط عمومی میراث فرهنگی

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/821619/جعفرآباد-مغان-میزبان-سومین-جشنواره-بین‌المللی-کوچ-عشایر-شاهسون
بستن   چاپ