پیام آذری
کور سوی امید والیبال در مهاباد
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 - 09:28:34
پیام آذری - به گزارش خبرنگار ، بدون شک والیبال پرطرفدارترین رشته ورزشی در آذربایجان‌غربی بوده و به طبع آن در مهاباد نیز این رشته دارای هوادارانی زیادی است که گذشته ورزشی این شهرستان هم علاقه به والیبال را روایت می‌کند.
والیبال از نیم قرن گذشته در مهاباد شروع و از همان ابتدا به عنوان یک ورزش محبوب و پرطرفدار در این شهر از جایگاه خاصی برخوردار بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تیم والیبال مهاباد در دهه های 50 و 60 همواره در استان آذربایجان‌غربی به عنوان یک مدعی مطرح شد و برای قهرمانی رقابت تنگاتنگی با سایر تیم‌های استان از جمله تیم ارومیه آن دوران داشت.
اوج شکوفایی والیبال مهاباد مروبط به دهه 70 شمسی است که در آن دوران تیم والیبال فرمانداری مهاباد فعالیت رسمی خود را شروع و با جذب ورزشکاران مطرح، جز مدعیان کسب سهمیه لیگ برتر والیبال کشور نیز محسوب می‌شد.
حضور در سوپرلیگ و ورود به والیبال حرفه‌ای آزمون بزرگ دیگری برای والیبال مهاباد بود که در اولین تجربه حضور در سوپرلیگ به دیدار نیمه نهایی صعود کرده و صاحب مقام چهارم سوپرلیگ والیبال باشگاه‌های کشور شد.
تیم هیات والیبال بانوان این شهرستان هم در سال 1397 موفق به حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ دسته یک و کسب سهمیه لیگ برتری بانوان شده بود که به دلیل نبود اسپانسر و حمایت مالی از حضور در سوپرلیگ بانوان کناره گیری کرد.
فاصله سازمان و نهادها از تیم داری و همچنین کاهش جذابیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در ورزش باعث شده که تیم والیبال مهاباد طی چند ساله گذشته هیچ باشگاه فعالی در این رشته نداشته باشد و فقط جوانان با استعداد از این شهرستان عازم تیم‌های باشگاهی کشور و اردوهای تیم ملی شوند.
در کنار ناکامی‌های والیبال مهاباد طی دهه 90، جوانان با استعداد و موفق والیبال این شهرستان «فرهاد پیروت پور» و «آکو کریمی» باعث شدند تا خاطرات تلخ این رشته ورزشی از اذهان والیبال دوستان این شهر کمی زدوده شود.

پیام آذری

مریم خلیلی والیبالیست مهابادی نیز در دهه گذشته طی چندین سال در تیم‌های سوپرلیگی بانوان توپ زد و به همراه تیم ملی زیر 23 سال در مسابقات بین‌المللی نیز حضور داشت.
این موفقیت‌ها به نسبت جمعیت کوچک مهاباد نشان از استعداد و توانایی بالقوه والیبال در این شهرستان دارد و امسال نیز شاهد حضور نمایندگان شایسته‌ای در تیم‌های باشگاهی و اردوهای تیم ملی هستم.
«محمد بربست» شاخص ترین والیبالیست مهابادی است که در حال حاضر ضمن حضور در اردوی تیم ملی والیبال بزرگسالان کشور در تیم باشگاه سایپا از مدعیان همیشگی لیگ برتر والیبال حضوری موفق و موثری دارد.

پیام آذری

همچنین «سرگل علیزاده» یکی از مربیان مهابادی با مدرک مربی‌گری سطح 2 بین المللی است که به عنوان مربی تیم ملی زیر 16 سال بانوان کشور در کادر فنی تیم ملی فعالیت می‌کند و سابقه سرمربی‌گری تیم شهرداری تبریز در رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان کشور را در کارنامه خود دارد.
در رده سنی نوجوانان هم والیبالیست های مهابادی «آکام ابراهیم نژاد» و «دیانا باپیری» به ترتیب در تیم های زیر 16 سال مردان و زنان کشور حضور داشته و آینده درخشانی در انتظارشان است.
حضور این بازیکنان آینده دار، امید را برای بازگشت به دوران طلایی والیبال در این شهرستان آن زنده نگه داشته تا شاید روزی با ورود بخش خصوصی به تیم داری شاهد روزهای خوب گذشته والیبال در مهاباد باشیم.
حضور یک تیم والیبال در مهاباد حتی در دسته‌های پایین تر ضمن طراوات بخشیدن به ورزش شهرستان می تواند هر هفته هزاران نفر پای سالن و تلویزیون مهاباد بکشاند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/822222/کور-سوی-امید-والیبال-در-مهاباد
بستن   چاپ