پیام آذری
سازمان لیگ توپ را به زمین تراکتور انداخت/ دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 - 19:21:00
پیام آذری - سازمان لیگ اعلام آمادگی کرده است که جام قهرمانی تراکتور را یک هفته زودتر و پس از دیدار این تیم مقابل نساجی در هفته بیست‌ونهم اهدا کند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، تراکتوری‌ها دو هفته مانده به پایان لیگ بیست‌وچهارم و با پیروزی مقابل شمس‌آذر به قهرمانی لیگ برتر رسیدند و در قزوین شادمانی خود را از نخستین قهرمانی تاریخ خود در لیگ برتر نشان دادند.
با این حال باتوجه به اینکه جام قهرمانی طبق قوانین در هفته پایانی اهدا می‌شود، پس از دیدار با شمس‌آذر با چالش برپایی جشن قهرمانی در خانه مواجه شدند. مخالفت عضو فدراسیون با انتقال بازی به تبریز
سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور در گفت‌وگویی که با تابناک داشت اعلام کرده بود که درخواست این باشگاه برای انتقال دیدار پایانی این تیم مقابل استقلال خوزستان به تبریز، در حالیکه دیدار خارج از خانه بود منوط به تأیید فدراسیون فوتبال است. با این حال سیدعباس موسوی، رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌ای اعلام کرد که اگر قرار باشد دیدار خارج از خانه تراکتور مقابل استقلال خوزستان به تبریز منتقل شود، بدعت‌گذاری بدی خواهد شد و سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
درخواست میلیاردی استقلال خوزستان از تراکتور
هرچند تراکتوری‌ها هرطور شده قصد دارند که جشن قهرمانی خود را در تبریز و مقابل دیدگان هواداران‌شان برپا کنند، با این حال استقلال خوزستان هم موافقت خود برای برگزاری بازی در تبریز را منوط به پرداخت 17 میلیارد و 500 تومان کرده بود. به این شکل که درآمد بلیت‌فروشی این بازی با قیمت هر قطعه بلیت 250 هزار تومان برای گنجایش 70 هزار نفری ورزشگاه یادگار امام تبریز، به عنوان میزبان به حساب استقلال خوزستان واریز شود.

پیام آذری

اعلام آمادگی سازمان لیگ برای اهدای جام
حالا سازمان لیگ یک راهکار جدید برای تراکتوری‌ها در نظر گرفته و اعلام آمادگی کرده است که جشن قهرمانی تی‌تی‌ها را در تبریز اما یک هفته زودتر برگزار کند. سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل باشگاه تراکتور اعلام کرده «آمادگی کامل برای برگزاری مراسم اهدای جام قهرمانی بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر را دارد.»
دو گزینه؛ زودتر در تبریز یا هفته پایانی در خوزستان
در متن نامه سازمان لیگ به سعید مظفری‌زاده آمده است: «ضمن تبریک به باشگاه تراکتور تبریز و هواداران خونگرم و پرشور آن به مناسبت قهرمانی آن باشگاه در رقابت‌های لیگ برتر فصل 1404-1403 به استحضار می‌رساند، نظر به اینکه مقرر گردیده در آخرین هفته مسابقات لیگ برتر، جام قهرمانی فصل جاری اهدا شود لذا این سازمان به منظور احترام به مردم رشید و شهید پرور آذربایجان شرقی و هواداران پرشمار و پرشور باشگاه تراکتور آمادگی کامل دارد تا جام قهرمانی را پس از پایان دیدار تراکتور تبریز و نساجی مازندران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز اهدا نماید. بدیهی است در غیر این صورت مطابق مقررات جام قهرمانی در پایان دیدار هفته سی‌ام لیگ برتر در مسابقه استقلال خوزستان و تراکتور تبریز در اهواز اهدا می‌شود.»
رئیس بی ثبات سازمان لیگ
سازمان لیگ حالا در شرایطی به صورت رسمی اعلام کرده که آمادگی برگزاری جشن قهرمانی زودتر از موعد را دارد که پیش از این حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ تأکید کرده بود در هر صورتی که تراکتور زودتر از موعد قهرمان شود، جام قهرمانی در هفته پایانی اهدا خواهد شد. بهاروند که هم نایب رئیس فدراسیون فوتبال است و هم ریاست سازمان لیگ را به عهده دارد در خصوص مراسم اهدای جام به تراکتوری‌ها و برپایی جشن قهرمانی و اینکه ممکن است جام زودتر از هفته پایانی و پس از دیدار با نساجی به تراکتوری‌ها اهدا شود، گفته بود: «طبق رسوم و طبق معمول جشن قهرمانی در هفته پایانی برگزار می‌شود و قطعاً در اهواز برگزار خواهد شد.»
فرصت کوتاه تا انتخاب مهم تراکتوری‌ها
حالا توپ در زمین تراکتور است و این باشگاه باید انتخاب کند که جام را در خانه و یک هفته زودتر از پایان لیگ بگیرد یا اینکه در هفته پایانی جشن خود را برپا کند. در صورتی که تراکتوری‌ها درخواست داشته باشند در خانه جشن قهرمانی بگیرند، این اتفاق روز پنجشنبه، 18 اردیبهشت و پس از دیدار با نساجی اتفاق می‌افتاد. جالب اینکه پیشنهاد سازمان لیگ به باشگاه تراکتور فقط 24 ساعت مانده به بازی این تیم با نساجی صورت گرفته است، در حالی که پس از دیدار روز جمعه با شمس‌آذر پنج روزی فرصت بود که سازمان لیگ به تراکتوری‌ها حق انتخاب بدهد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/822485/سازمان-لیگ-توپ-را-به-زمین-تراکتور-انداخت--دو-گزینه-برای-جشن-قهرمانی-تی‌تی‌ها
بستن   چاپ