پیام آذری
اهدای جام تراکتور لغو شد!
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 00:09:37
پیام آذری - به گزارش “ورزش سه”، وقتی تراکتور در هفته بیست و هشتم با برتری قاطع چهار بر صفر و به لطف شکست سپاهان برابر گل گهر قهرمانی خود را دو هفته مانده به پایان لیگ قطعی کرد، به سرعت سوال‌ها در مورد زمان جشن قهرمانی تراکتور آغاز شد ولی جواب مشخصی در مورد آن وجود نداشت.
تراکتور رایزنی‌های خود را برای تغییر میزبانی هفته آخر استقلال خوزستان و آوردن این تیم به تبریز در هفته پایانی انجام داد که اتفاقا با این باشگاه که سود مالی خوبی از این ماجرا می‌برد به توافقاتی هم دست پیدا کرد اما سازمان لیگ برای عادلانه به پایان رسیدن میزبانی و میهمانی هر تیم که در ابتدای فصل قرعه کشی شده بود با این موضوع مخالفت جدی کرد و در اطلاعیه خود عنوان کرد که بازی هفته آخر تراکتور در اهواز طبق برنامه برگزار می‌شود و آنها آمادگی اهدای جام در هفته بیست و نهم و پس از بازی نساجی در تبریز را دارند.
حالا در تبریز و جلسات شورای تامین یک اختلاف نظر جدی اتفاق افتاده است اما موضوع قطعی این است که تراکتور باید عوض کردن میزبانی استقلال خوزستان در هفته پایانی را فراموش کند و حتما باید برای بازی به اهواز برود. پیشنهاد سازمان لیگ این بود که جام در بازی فردا و پس از میزبانی‌شان از نساجی اهدا شود و حتی تدارک استیج و آتش‌بازی را هم دیده‌اند اما تراکتور به چند دلیل با این برنامه مخالف است.

پیام آذری

پیام آذری

باید این نکته را هم در نظر گرفت که روز بعد از پایان هفته سی‌ام با سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه فقید و محبوب تبریز مصادف است و تراکتور باید حداکثر در روز پایانی بازی‌ها جشن قهرمانی و مراسم اهدای جام خود را برگزار کند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/822558/اهدای-جام-تراکتور-لغو-شد!
بستن   چاپ