پیام آذری
320 گروه جهادی به مناطق محروم اعزام شدند
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 15:28:28
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - اردبیل-رئیس سازمان بسیج سازندگی اردبیل گفت:2600 گروه جهادی با تخصص‌های مختلف در سطح استان مشغول خدمت‌رسانی هستند که 320 گروه از آنها همزمان با هفته بسیج سازندگی به مناطق محروم اعزام شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، عباس نوظهور، ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: 2600 گروه جهادی با تخصص‌های مختلف در سطح استان فعال هستند که از این تعداد، 320 گروه در هفته بسیج سازندگی به مناطق محروم اعزام شده‌اند.
وی با گرامیداشت 17 اردیبهشت، سالگرد تأسیس بسیج سازندگی، از برنامه‌های گسترده این هفته خبر داد و افزود: دیدار با ائمه جمعه، توزیع بسته‌های معیشتی، افتتاح 21 پروژه زیرساختی، پویش نذر خون، اردوهای جهادی و تجلیل از خانواده شهدای جهادگر از جمله این اقدامات است.
نوظهور با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف، تصریح کرد: طرح همگام با کشاورزی نیز با هدف انتقال دانش روز به کشاورزان برای افزایش بهره‌وری در حال اجراست.
رئیس بسیج سازندگی اردبیل با اشاره به عملکرد سال گذشته گفت: 507 میلیارد تومان در حوزه‌های عمرانی از جمله مسکن، راه‌سازی، آبرسانی و احداث مدارس هزینه شده و در این راستا 135 مسکن مددجویی با همکاری کمیته امداد ساخته شده، 65 کیلومتر راه روستایی احداث گردیده و آبرسانی به 236 روستا انجام شده است.
وی افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری 508 روستا از آب شرب پایدار بهره مند خواهند شد.
نوظهور در پایان تأکید کرد: بسیج سازندگی با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و روحیه جهادی، به توسعه مناطق محروم ادامه خواهد داد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/822756/320-گروه-جهادی-به-مناطق-محروم-اعزام-شدند
بستن   چاپ