پیام آذری
فرهنگ عشایری گنجینه ای زنده و پویا است
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 10:32:54
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - اردبیل – مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: فرهنگ عشایری گنجینه‌ای زنده و پویا بوده و جشنواره کوچ عشایر نقش مهمی در حفظ و معرفی این میراث گران‌بها ایفا می‌کند.

حسن محمدی‌ادیب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عشایر نگهبانان میراثی هستند که ریشه در تاریخ و هویت فرهنگی ایران دارند و تلاش برای زنده نگه‌داشتن این فرهنگ اصیل وظیفه‌ای همگانی است.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم و گردشگران از جشنواره دو روزه کوچ عشایر، افزود: سبک زندگی عشایری نماد پایداری، هماهنگی با طبیعت و جلوه‌ای از تلاش، شجاعت و مهمان‌نوازی مردمان این دیار است که نام مغان را در تاریخ ماندگار کرده‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل ادامه داد: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای انتقال مفاهیم و روایت‌های فرهنگی عشایر به نسل جوان و همچنین معرفی این سبک زندگی منحصر به‌فرد به جهانیان فراهم کرده است.
محمدی‌ادیب با اشاره به حضور شرکت‌کنندگانی از استان‌های مختلف کشور و چند کشور خارجی در این رویداد فرهنگی، گفت: در جریان این جشنواره، نمایشگاه‌هایی از صنایع‌دستی، غذاهای سنتی، بازی‌های بومی و محلی و سایر جلوه‌های فرهنگ عشایری برپا شد که با استقبال گسترده مواجه شد.
وی همچنین از نقش رسانه‌ها در انعکاس گسترده برنامه‌های این جشنواره قدردانی کرد و افزود: حفظ و احیای فرهنگ عشایری یکی از مأموریت‌های جدی این اداره‌کل است و با تداوم چنین رویدادهایی تلاش خواهیم کرد این میراث ماندگار را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در پایان تاکید کرد: عشایر منطقه مظهر آزادگی، عزت و غیرت ملی هستند و شایسته است در سطح ملی و بین‌المللی بیشتر معرفی شوند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/823127/فرهنگ-عشایری-گنجینه-ای-زنده-و-پویا-است
بستن   چاپ