پیام آذری
ناترازی برق در تابستان بیشتر می‌شود
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 17:09:59
پیام آذری - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محسن ذبیحی 20 اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، با تقدیر از زحمات حسین قدیمی طی سالها فعالیت در حوزه برق گفت: با توجه به شرایط کنونی کشور، سرمایه انسانی مهم‌ترین عامل موفقیت سازمان‌ها است و خوشبختانه شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل از سرمایه انسانی خوبی برخوردار است.
‌معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با تاکید بر هدف گذاری در جهت ارائه بهترین خدمات به مردم افزود: با میدان دادن به مدیران جوان و خوش‌فکر و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در شرکت، مسیر توسعه رقم خواهد خورد.

پیام آذری

پای موتورهای برقی هم به تهران باز شد
اقتصادنیوز: تفاهم‌نامه جایگزینی ناوگان 20 هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی در کلانشهر تهران با هدف توسعه حمل‌ونقل پاک و کاهش آلودگی‌ هوا و کاهش مصرف سوخت کشور بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های فعال در حوزه لجستیک شهری امضا شد.
‌ذبیحی با اشاره به مدیریت ناترازی انرژی در سطح کشور، تصریح کرد: در سال گذشته، کشور با 16 هزار مگاوات ناترازی انرژی مواجه بود و انتظار می‌رود در تابستان پیش رو، با توجه به شرایط آب و هوایی، این ناترازی افزایش یابد و برای مقابله با این مشکل، بر مدیریت مصرف و بهینه‌سازی آن تمرکز کرد.
‌معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در ادامه گفت: برای عبور از پیک بار تابستان، نیاز به همکاری و همراهی همه بخش‌های جامعه، به‌ویژه مسئولان استانی است.
‌در ادامه این مراسم، مدیر عامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل نیز ضمن خیرمقدم به مسئولین و مقامات حاضر در این آئین گفت: عزم راسخ داریم تا با همکاری دلسوزانه و تلاش بی‌وقفه همکاران، گام‌های استواری در راستای ارتقای صنعت برق استان برداشته شود.
‌ناصر عبداللهیان با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در حوزه انرژی افزود: امیدوارم با همدلی و تلاش جمعی، بتوانیم گام‌های موثری در جهت توسعه و پیشرفت صنعت برق استان اردبیل برداریم.
‌در پایان این مراسم، حکم انتصاب ناصر عبداللهیان به سمت مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، اهداء و از خدمات حسین قدیمی تجلیل شد.
منبع خبر
الان بخر، بعداً پرداخت کن(BNPL): آزادی مصرف یا دام بدهی‌های پنهان؟ نقدی بر عملکرد دولت و رسانه‌ها در فاجعه بندرعباس گاف‌های پرهزینه رسانه ملی؛ تشدید اختلافات داخلی و تنش در روابط خارجی چالش های آبرو داری از ایران و ایرانی در واتیکان آیا بابک زنجانی می‌تواند یک الگو باشد؟

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/823278/ناترازی-برق-در-تابستان-بیشتر-می‌شود
بستن   چاپ