پیام آذری
اختصاص 5 هزار میلیارد ریال برای ارتقای کیفیت آب اردبیل
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 11:27:13
پیام آذری - به گزارش بازار، فرزاد قلندری روز سه‌شنبه اظهار کرد: باید در جامعه نمود کارهایی که از سوی دولت انجام می‌شود، بازتاب داشته باشد تا مردم بدانند امور در چه مسیری قرار گرفته است و در همین راستا نگاه ویژه‌ای به ایرنا به عنوان خبرگزاری رسمی دولت داریم و این دوره باید سرشار از تعامل و همراهی باشد.
وی بیان کرد: اگرچه در گذشته فعالیت‌هایی انجام شده است اما همچنان مشکلات بسیاری وجود دارد که اخلاق اجازه نمی‌دهد سیاه‌نمایی کنیم، زیرا هرکسی در حد توان و بضاعت خود تلاش کرده است؛ ولی در عین حال باید به مطالبات و خواسته‌های اصلی مردم نگاه ویژه داشته باشیم.
فرماندار اردبیل، یکی از رویکردهای فرمانداری در دوره جدید را استقلال کاری فرمانداری در تعامل با استانداری و سایر دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: در گذشته بسیاری از تصمیم‌ها در مورد شهرستان اردبیل به عنوان مرکز استان، از سوی استانداری گرفته می‌شد، ولی در این دوره تلاش داریم تنها مواردی که نیازمند تصمیم مسئولان استانی است، ارجاع داده شده و سایر موارد در فرمانداری پیگیری و اجرا شود.
تلاش برای شکوفایی ظرفیت‌های گردشگری اردبیل/ با شعار کار پیش نمی‌رود
وی در ادامه با تشریح اولویتهای فرمانداری اردبیل در دوره جدید را تلاش برای شکوفایی ظرفیت‌های اردبیل در مسیر توسعه برشمرد و گفت: اردبیل ظرفیت‌های خوبی در حوزه گردشگری دارد اما کارها با شعار پیش نمی‌رود و باید با دید کارشناسی ببینیم چطور می‌توانیم از این ظرفیتها استفاده کنیم و در این راستا یکی از رویکردهای اصلی دولت محلی در اردبیل ارتقای زیرساخت‌های گردشگری است.
قلندری با اشاره به بازدید اخیر خود از تالاب نئور اضافه کرد: یکی از این ظرفیت‌های گردشگری اردبیل تالاب نئور است که نباید مجموعه اقدام‌ها شرایط طبیعی آن را به هم بریزد و در عین حال باید زیرساخت‌هایی هم برای استفاده گردشگران در آنجا فراهم شود.
وی اظهار کرد: سردابه، شور گلی و هیر از دیگر ظرفیت‌های گردشگری اردبیل هستند و هر اتفاق منجر به توسعه‌ای در این نقاط باید بر اساس مطالعه و برنامه‌ریزی انجام شود.
سرپرست فرمانداری اردبیل ادامه داد: تامین آب پایدار و ارتقای کیفیت آن از مسائل جدی است که برنامه‌ریزی کوتاه مدت و بلند مدت برای رفع این مساله جزو اولویت‌ها قرار دارد. در همین راستا پنج هزار میلیارد ریال برای ارتقای تصفیه‌خانه اردبیل اختصاص یافته تا در اولین فرصت آماده بهره‌برداری شود که به طور حتم در ارتقای کیفیت آب اردبیل اثرگذار خواهد بود.
وی در ادامه گفت: خدمات درمانی که در اردبیل ارائه می‌شود مختص، اهالی این شهرستان نیست و مردم سایر شهرهای استان و حتی استانهای همسایه از آن استفاده می کنند. بنابراین موضوع و مسئله ای مانند سرانه تخت درمانی را صرفا نباید برای اردبیل دیده شود.
فرماندار اردبیل با اشاره به تغییر مدیریت اجرای پروژه های عمرانی درمانی از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت، این تغییرات را زمینه ساز تسریع در اجرای این پروژه ها ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد سرانه تخت درمانی در اردبیل افزایش یابد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/824108/اختصاص-5-هزار-میلیارد-ریال-برای-ارتقای-کیفیت-آب-اردبیل
بستن   چاپ