پیام آذری
مدرسه دوم دارالفنون خرداد ماه در اردبیل کلنگ زنی می‌شود
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 12:38:16
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد محمدی خلفلو در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی در استانداری اردبیل اظهار کرد: چهار مدرسه بزرگ مقیاس نیز هر کدام به تعداد 36 کلاس درس در شهرستان‌های خلخال، پارس آباد، مشگین شهر و اردبیل احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در قالب تهاتری که با شهرداری اردبیل انجام شده ساخت 21 مدرسه 12 کلاسه، دو مدرسه 6 کلاسه در کوثر و خلخال، یک مدرسه 6 کلاسه در گرمی و یکی از هلدینگ های بزرگ تولیدی نیز نیز 5 مدرسه دو کلاسه را در انگوت و شهرهای شمالی استان احداث و راه اندازی می‌کند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل ظرفیت مولدسازی در احداث و تکمیل واحدهای آموزشی را یادآور شد و بیان کرد: در پارس آباد و اردبیل فضاهایی شناسایی شده تا با فروش آنها امکان تأمین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل 170 پروژه آموزشی با پیشرفت 70 درصد مهیا می‌شود.
استاندار اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: سهم دستگاه‌ها و نهادهای دولتی، امور مالیاتی، منابع مولدسازی، خیرین و ارگان‌های حاکمیتی در عملیاتی کردن نهضت مدرسه سازی مشخص شده و در این بین باید از مشارکت‌های مردمی غافل نشویم.
مسعود امامی یگانه ادامه داد: انتظار می‌رود آحاد مردم به ویژه افراد متمول با تهیه آهن آلات، میلگرد، درب و پنجره و حتی حرفه‌های تخصصی در امر مدرسه سازی ورود پیدا کرده و خودشان با تدارک زیرساخت‌های مورد نیاز به احداث مدرسه کمک کنند.
کد خبر 6465836

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/824138/مدرسه-دوم-دارالفنون-خرداد-ماه-در-اردبیل-کلنگ-زنی-می‌شود
بستن   چاپ