پیام آذری
خاطره امام جمعه اردبیل از دیدار با مادر شهید رئیسی
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 09:34:49
پیام آذری - نماینده ولی فقیه در استان اردبیل به تشریح خاطره‌ای از دیدار با مادر شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پرداخت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، آیت الله سیدحسن عاملی امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با ذکر خاطره‌ای تاثربرانگیز از دیدار با مادر شهید رئیسی اظهار کرد: بند خطیبم و می‌توانم صحبت کنم، اما از لحظه‌ای که والده بزرگوار شهید رئیسی از من سوالی پرسید، منقلب شدم و هنوز در حال‌وهوای آن لحظه هستم.
وی ضمن تسلیت فرارسیدن سالگرد شهادت رئیس‌جمهور مردمی، حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان افزود: مادر ایشان با اشک از من پرسیدند: رئیسی من را بردید، چه کار کردید؟ این جمله قلبم را آتش زد.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه اردبیل گفت: در پاسخ به مادر شهید رئیسی گفتم که ما بی‌وفا نیستیم، این ملت قدرشناس است.
عاملی بیان کرد: خدای متعال به خاطر شدت خلوص و صداقت این عزیز، او را از سرزمین شاه اسماعیل صفوی، از دیار سرداران بزرگی چون باکری‌ها به عروج رساند.
امام جمعه اردبیل در ادامه با اشاره به اندوه مردم در پی شهادت آیت‌الله رئیسی بیان کرد: همه در حال گریه بوند، نه فقط اینجا، بلکه هر جا که دل به این مرد بسته‌اند، عزاداری شهید رئیسی، نشان از مهر عمیق مردم به خادمان صادقش بود.
کد خبر 865923

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/824428/خاطره-امام-جمعه-اردبیل-از-دیدار-با-مادر-شهید-رئیسی
بستن   چاپ