پیام آذری
ظرفیت‌های جزیره کیش در کانون توجه استاد بین المللی مطرح حوزه گردشگری
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 13:58:22
پیام آذری - پروفسور آلتین‌تاش با اشاره به ظرفیت‌های بالای جزیره کیش در حوزه گردشگری، از نخستین سفر خود به ایران و تجربه مثبت حضور در این جزیره ابراز رضایت کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، پروفسور ولکان آلتین‌تاش، در دومین روز از سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو که در مرکز همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش در حال برگزاری است با اشاره به سطح بالای همکاری‌های بین‌المللی در این رویداد گفت: زمانی که مشارکت و تعامل میان کشورهای مختلف، نهادهای اقتصادی، دولت‌ها و اعضای سازمان اکو را در این سمپوزیوم مشاهده می‌کنم، به ظرفیت‌های بالای ایران، به‌ویژه جزیره کیش در حوزه گردشگری، پی می‌ برم.
آلتین‌تاش خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری‌هایی که در اطراف جزیره کیش در حال انجام است، نشان می‌دهد این منطقه می‌تواند به یکی از قطب‌های پیشتاز در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در منطقه تبدیل شود.
پروفسور آلتین‌تاش همچنین به برگزاری کارگاه‌های تخصصی در سمپوزیوم اشاره کرد و گفت: در بخش صبح، کارگاهی با موضوع ترندهای جهانی در گردشگری محلی برگزار شد و در نوبت بعدازظهر نیز به بررسی نقش فناوری در صنعت گردشگری خواهیم پرداخت. این محیط حرفه‌ای فرصتی ارزشمند برای آشنایی و گفت‌وگو با فعالانی از ایران و کشورهای عضو اکو فراهم کرده است.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/824539/ظرفیت‌های-جزیره-کیش-در-کانون-توجه-استاد-بین-المللی-مطرح-حوزه-گردشگری
بستن   چاپ