پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا کدخدازاده معاون ساخت و توسعه بزرگراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، امروز (چهارشنبه، 24 اردیبهشت) در جریان سفر رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت به استان کرمانشاه، از پروژه تعریض و احداث تونل در مسیر اسلامآباد غرب به سرپلذهاب در محدوده گردنه پاطاق بازدید کرد.
پروژه تعریض و احداث تونل در مسیر گردنه پاطاق واقع در شهرستان سرپلذهاب، یکی از پروژههای اولویتدار شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور به شمار میرود.
معاون ساخت و توسعه بزرگراههای شرکت ساخت در جریان این بازدید با تشریح جزئیات پروژه، اظهار کرد: این طرح شامل چهار کیلومتر مسیر است که دو دستگاه تونل را نیز در بر میگیرد. عملیات اجرایی این پروژه بهتازگی آغاز شده و بهطور رسمی در ایام اخیر یا آیندهای نزدیک وارد فاز اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به اختصاص اعتبارات مناسب برای اجرای این طرح، گفت: این اعتبارات بر اساس پیشنهادهای استان، نمایندگان مردم و وزارت راه و شهرسازی تخصیص یافته و اقدامات مطابق با این پیشنهادها انجام خواهد شد.
معاون ساخت و توسعه بزرگراهها درباره مدتزمان اجرای پروژه تصریح کرد: مدت قرارداد حدود 36 ماه در نظر گرفته شده اما امیدواریم زودتر از موعد مقرر آن را به اتمام رسانده و مردم منطقه هر چه سریعتر از مزایای آن بهرهمند شوند. حدود 700 تا 750 متر از مسیر چهار کیلومتری این طرح به احداث تونل اختصاص دارد و باقی آن مسیرهایی است که باید بهصورت چهارخطه اجرا شود.
کدخدازاده با تأکید بر دشواریهای اجرای پروژه، خاطرنشان کرد: پس از سالها تلاش، با همکاری و توافق با نیروهای نظامی مستقر در منطقه، مجوز تعریض محور و چهارخطهسازی آن دریافت شد. این همکاری شامل مشارکت در مطالعات، طراحی نقشهها و تهیه طرحهای اجرایی بوده است.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح، اولویتبندی بهگونهای انجام شده که بخشهایی از مسیر پیش از افتتاح تونل، بهصورت چهارخطه تکمیل شود تا امکان تردد ایمن و روان برای خودروها فراهم شود.
کدخدازاده ابراز امیدواری کرد که بخش راهی این پروژه تا پایان امسال یا نهایتاً اوایل سال آینده به بهرهبرداری برسد و گفت: هرچند عملیات مربوط به تونل به دلیل پیچیدگیهای فنی نیازمند زمان بیشتری است، اما تلاش خواهد شد تا مدت اجرای آن به حداقل کاهش یابد.
معاون ساخت و توسعه بزرگراهها با اشاره به اهمیت راهبردی این محور برای وزارت راه و شهرسازی گفت: این مسیر به دلیل نقش کلیدی در ایام اربعین و تردد زائران عتبات عالیات از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورت تکمیل، تنها محور چهارخطه و بزرگراهی مستقیم به این مقاصد خواهد بود.
وی همچنین نقش این پروژه در توسعه اقتصادی منطقه را بااهمیت دانست و افزود: با تکمیل این محور، علاوه بر تسهیل گردشگری مذهبی، زمینه توسعه گردشگری طبیعی و جغرافیایی فراهم میشود و مهمتر از آن، ترانزیت کالا بهبود مییابد و این طرح میتواند نقش اساسی در پیشرفت منطقه ایفا کند.
کد خبر 6467541

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/824666/محور-اسلامآباد-غرب-به-سرپل-ذهاب-در-مسیر-چهارخطه-شدن-است