پیام آذری
درخشش دانش‌آموز اردبیلی در همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 07:46:58
پیام آذری - طاها احدی، دانش‌آموز پایه هفتم آموزشگاه هیأت امنایی امید انقلاب ناحیه یک اردبیل، موفق شد با اثر ابتکاری خود در حوزه انیمیشن تحت عنوان «طبیعت، آینده رفتار ماست» مقام نخست نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» را از آن خود کند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» با حضور جمعی از نخبگان، پژوهشگران، اساتید و دانش‌آموزان خلاق از سراسر کشور در محل سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.
در این همایش، طاها احدی، دانش‌آموز پایه هفتم آموزشگاه هیأت امنایی امید انقلاب از ناحیه یک اردبیل، با ارائه اثر انیمیشنی با عنوان «طبیعت، آینده رفتار ماست» توانست نظر هیئت داوران را به خود جلب کرده و مقام اول این رویداد ملی را در بخش انیمیشن به دست آورد.
اثر این دانش‌آموز با نگاهی خلاقانه به تأثیر رفتارهای انسانی بر آینده محیط‌زیست و پیوند آن با فناوری‌های نوین، به‌ویژه هوش مصنوعی، ساخته شده و از سوی داوران به‌عنوان نمونه‌ای شایسته از پیوند هنر، آگاهی محیط‌زیستی و فناوری‌های نوین شناخته شد.
در مراسم پایانی این همایش، که با حضور مسئولان فرهنگی، علمی و رسانه‌ای کشور در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، از طاها احدی به‌عنوان دانش‌آموز برگزیده تجلیل و لوح افتخار ویژه به وی اهدا شد.

پیام آذری

پیام آذری


http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/825931/درخشش-دانش‌آموز-اردبیلی-در-همایش-ملی-«هوش-مصنوعی،-فرهنگ-و-رسانه»
بستن   چاپ