پیام آذری
جهش گردشگری آذربایجان غربی نیازمند ورود سرمایه‌گذاران است
شنبه 3 خرداد 1404 - 14:37:54
پیام آذری - ایرنا / مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: جهش در گردشگری آذربایجان غربی نیازمند ورود سرمایه‌گذاران کلان است.
مرتضی صفری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی در نشست با فعالان فضای مجازی که به‌مناسبت گرامیداشت هفته میراث‌فرهنگی برگزار شد، افزود: ایجاد جهش در گردشگری استان نیازمند ورود سرمایه‌گذاران کلان است که در این راستا رسانه‌ها می‌توانند با شناساندن ظرفیت‌های استان نقش مهمی ایفا کنند.
وی یادآور شد: برگزاری همایش سرمایه‌گذاری یکی از نیازهای اساسی آذربایجان غربی است که با تدبیر ویژه استاندار آذربایجان‌غربی این همایش در خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: این همایش دارای پنج کارگروه امور زیربنایی، گردشگری و خدمات، منطقه آزاد، صنعت و معدن و کشاورزی بوده که مسوولیت کارگروه گردشگری و خدمات با اداره‌کل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی است.
وی گفت: تاکنون بیشترین تعداد فرصت سرمایه‌گذاری مربوط به کارگروه خدمات و گردشگری با 220 فرصت سرمایه‌گذاری بوده که توسط کارگروه گردشگری و خدمات همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان تهیه شده و حدود 150 مورد آن مختص حوزه گردشگری است.
صفری به اقدامات رسانه‌ای انجام شده اشاره کرد و افزود: نخستین سایت جامع و تخصصی گردشگری استان‌های کشور برای اولین بار در آذربایجان‌غربی رونمایی شده است که در آن مسیرهای گردشگری تعریف شده و به‌زودی نسخه موبایلی آن نیز طراحی و رونمایی می‌شود که این اقدام موجب صرفه‌جویی زیادی در چاپ تبلیغات کاغذی خواهد شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با اشاره به ضرورت افزایش همکاری و افزایش تعاملات بین دستگاهی گفت: در این راستا جلسه هم‌فکری مشترک با شهرداری ارومیه برگزار و درخواست شود فیلم‌های 360 درجه‌ای و فیلم‌های فاخر کار شده توسط شهرداری جهت بارگذاری در سایت‌های تخصصی در اختیار این اداره‌کل قرار گرفته و در مقابل تولیدات رسانه‌ای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در اختیار آنها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با توسعه گردشگری اشتغال‌زایی شده و از بیکاری جلوگیری می‌شود، ادامه داد: آذربایجان غربی یک استان با نعمت‌های خدادادی در حوزه گردشگری بوده و جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و صنایع‌دستی زیادی دارد که می‌تواند سالانه مسافران زیادی را جذب کند.
ایجاد مراکز تفریحی و گردشگری در اطراف موزه‌ها، روایتگری اشیای تاریخی و موزه‌ها، تهیه هشتگ واحد، استفاده از تیترهای جذاب، بارگذاری عکس جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان در برنامه‌هایی مانند بلد و نشان، برگزاری تور آشناسازی استانی، منطقه‌ای، کشوری و بین‌الملی از جمله پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.
بازار

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/827859/جهش-گردشگری-آذربایجان-غربی-نیازمند-ورود-سرمایه‌گذاران-است
بستن   چاپ