پیام آذری
استاندار آذربایجان شرقی:
جشن قهرمانی تراکتور، نمایش وحدت و وفاق ملی بود
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 14:12:42
پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی با تقدیر از تلاش‌های عوامل امنیتی و انتظامی، مالک و مدیران و بازیکنان تیم تراکتور و هواداران پرشور و شعور این تیم در گ برگزاری جشن قهرمانی گفت: جشن قهرمانی در ورزشگاه یادگار امام تبریز به میدان نمایش تقویت وفاق و انسجام ملی تبدیل شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی ، بهرام سرمست در یکصد و بیست و نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی افزود: عملکرد شورای تامین استان در مدیریت برگزاری جشن قهرمانی تراکتور مناسب و قابل دفاع بود.
وی با اشاره به حضور پرشور و شعور 200 هزار نفر در جشن قهرمانی تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز، همنوایی این تعداد در خواندن سرود ملی کشورمان و تجلیل شایسته شان از شهدای خدمت اضافه کرد: مدیریت مناسب این رویداد، یک فرصت تازه ایجاد کرد.
وی یادآوری کرد: باید فضای همدلی، پیوند جوانان با نظام و شور و نشاط مردم را در جشن قهرمانی تراکتور در ورزشگاه یادگار امام قدر بدانیم و دقت کنیم که قضاوت بر اساس چند مورد رفتار ناهنجار منصفانه نیست.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: آذربایجان در طول تاریخ و در مقاطع مختلف و حساس کشور برای حفظ وحدت، امنیت و وفاق ملی تلاش‌های منحصربفردی کرده است.
سرمست در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در استان، یادآور شد: دکتر پزشکیان بعد از حضور در مراسم های بزرگداشت این حادثه ناگوار با حضور مقام معظم رهبری و روسای قوا در تهران، سفری غیررسمی به تبریز داشت و در مراسم ویژه این رویداد در تبریز شرکت کرد که حاکی از ارج گذاری دولت به این موضوعات است و جای تقدیر و تشکر و توجه دارد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/827974/جشن-قهرمانی-تراکتور،-نمایش-وحدت-و-وفاق-ملی-بود
بستن   چاپ