پیام آذری
هشدار نسبت به افزایش دما / دریا از بعدازظهر جمعه تا یکشنبه مواج خواهد شد
پنجشنبه 8 خرداد 1404 - 10:12:01
پیام آذری - افزایش محسوس دما در سطح استان به‌عنوان پدیده شاخص جوی مورد انتظار است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان هرمزگان، در طول روز غالب نقاط استان به‌ویژه مناطق شرقی با افزایش دما، وزش باد گرم و خشک، و احتمال وقوع گرد و غبار مواجه خواهند بود که می‌تواند منجر به کاهش کیفیت هوا شود. علت این وضعیت، تأثیر بادهای شدید جنوب‌شرق کشور بر جو استان عنوان شده است.
همچنین، در عصر تا اوایل شب، رشد ابر در ارتفاعات شمالی استان پیش‌بینی شده است. در بخش‌های دریایی نیز، صبح امروز شرایط دریا آرام گزارش شده اما از عصر تا شب با وزش بادهای جنوب‌غربی، دریا به‌صورت موقت کمی مواج خواهد شد. همچنین، در ساعات ابتدایی صبح جمعه، احتمال وقوع مه صبحگاهی و کاهش دید افقی در برخی جزایر خلیج فارس وجود دارد.
در دوره زمانی بعدازظهر جمعه تا یکشنبه ، با افزایش وزش بادهای جنوب‌غربی تا شمال‌غربی، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به‌تدریج مواج خواهند شد. برآورد می‌شود سرعت باد در برخی ساعات به بیش از 45 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج به 150 سانتی‌متر نیز برسد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/828402/هشدار-نسبت-به-افزایش-دما---دریا-از-بعدازظهر-جمعه-تا-یکشنبه-مواج-خواهد-شد
بستن   چاپ