پیام آذری
برنامه‌های وسیعی در زمینه برق در سطح آذربایجان شرقی اجرا می‌شود
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 11:08:10
خبرگزاری مهر - شرقی
پیام آذری - تبریز- وزیر نیرو گفت: برنامه‌های وسیعی در زمینه برق در سطح آذربایجان شرقی به خصوص در توسعه شبکه‌ها و زیرساخت‌های ذخیره سازی در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عباس علی آبادی روز دوشنبه در بازدید از روند اجرای طرح، انتقال آب ارس اظهار کرد: آب برای کشور ما یک کالای ارزشمند و ذی‌قیمت محسوب می‌شود و امروز با محدودیت‌های آبی در کشور مواجه هستیم.
وی افزود: طرح انتقال آب ارس، یک طرح بسیار عظیم با 6 ایستگاه پمپاژ و بالا آوردن آب به ارتفاع هزار متر نشان دهنده صرف انرژی بسیار بالایی است که باید در سریع‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد تا مشکلات مردم شهرهای واقع در مسیر این طرح رفع شود.
وی با بیان اینکه برنامه‌های وسیعی در زمینه برق در سطح استان آذربایجان شرقی به خصوص در توسعه شبکه‌ها و زیرساخت‌های ذخیره سازی در حال اجراست، گفت: هرچقدر که به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر برویم، ضرورت ذخیره سازی بیشتر احساس می‌شود.
علی آبادی گفت: عدم همزمانی بین مصرف و تولید و عدم همزمانی مکانی موجب می‌شود ناپایداری‌هایی ایجاد شود.
وزیر نیرو هم‌چنین از صبر و تحمل مردم در روزهایی که با ناترازی انرژی مواجه هستیم، قدردانی کرد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/828785/برنامه‌های-وسیعی-در-زمینه-برق-در-سطح-آذربایجان-شرقی-اجرا-می‌شود
بستن   چاپ