پیام آذری
ارومیه میزبان المپیاد ورزشی دانش آموزان دختر و پسر کشور شد
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 11:00:44
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه - معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: دو هزار دانش آموز ورزشکار دختر و پسر در المپیاد دانش آموزان کشور در رشته های والیبال و هندبال در ارومیه شرکت می کنند.

رضا میدان رو در گفت و گو با خبرنگار مهر از برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر و چهل و یکمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان پسر در سال جاری خبر داد و افزود: اداره کل آموزش و پرورش استان در شهر ارومیه میزبانی این رقابت‌ها را در رشته‌های والیبال و هندبال دانش آموزان پسر و دختر در مقطع دوره دوم متوسطه برعهده گرفته و این رقابت‌ها از تاریخ 29 تیر الی 4 مرداد در بخش پسران و 6 مرداد الی 12 مرداد در بخش دختران برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این رقابت‌ها در بخش پسران و در رشته والیبال 32 تیم و 448 نفر، در رشته هندبال 32 تیم و 512 نفر و در بخش دختران و در رشته والیبال 32 تیم و 448 نفر و در رشته هندبال 31 تیم و 496 نفر برگزار می‌شود.
میدان رو گفت: در این رقابت‌ها 120 نفر عوامل فنی و داوری و نزدیک به 150 نفر عوامل اجرایی حضور دارند و از افتتاحیه تا اختتامیه مسئولیت برگزاری رقابت‌ها برعهده آنهاست.
معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان تصریح کرد: این مسابقات با یاد و نام شهدا و با گرامیداشت خاطره ورزشکار شهید «علی اصغر حسینی محراب» و با شعار «همه باهم برای ایران، برای مدرسه» برگزار خواهد شد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/828789/ارومیه-میزبان-المپیاد-ورزشی-دانش-آموزان-دختر-و-پسر-کشور-شد
بستن   چاپ