پیام آذری
ضرورت بسیج عمومی برای حل مشکل ییلاقات عشایر اردبیل
چهارشنبه 14 خرداد 1404 - 09:37:18
پیام آذری - فارس / علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر استان اردبیل اظهار کرد: در بازدیدهای اخیر، وضعیت زیرساخت‌های مورد نیاز عشایر به‌ویژه در حوزه آب شرب و راه دسترسی مورد بررسی قرار گرفته است که حل این مشکلات در ییلاقات عشایر استان اردبیل نیازمند بسیج عمومی و عزم جهادی است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مناطق ییلاقی عشایری استان از مشکلات زیرساختی رنج می‌برند، افزود: همان‌گونه که در قشلاقات، موضوعات آب شرب و راه از مهم‌ترین مطالبات عشایر است، در مناطق ییلاقی نیز این دو حوزه نیازمند توجه ویژه و اقدامات جهادی است.
مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به نقش محوری جامعه عشایری در تولید و امنیت غذایی، گفت: رفع مشکلات موجود در ییلاقات، نه‌تنها موجب ارتقاء سطح زندگی عشایر خواهد شد، بلکه زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری در بخش دامداری و تولیدات دامی نیز خواهد بود.
بازار
پیرجاهد تصریح کرد: با برنامه‌ریزی هدفمند و بسیج امکانات دستگاه‌های اجرایی، می‌توان در آینده نزدیک اقدامات مؤثری در زمینه بهسازی راه‌های دسترسی و تأمین آب شرب برای عشایر مناطق ییلاقی استان انجام داد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/829832/ضرورت-بسیج-عمومی-برای-حل-مشکل-ییلاقات-عشایر-اردبیل
بستن   چاپ