پیام آذری
برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با خواسته‌های نسل جدید باشد
سه شنبه 20 خرداد 1404 - 17:34:30
پیام آذری - استاندار اردبیل ذائقه نسل جدید را، ذائقه‌ای متفاوت از نسل‌های گذشته عنوان کرد و گفت: باید ذائقه و مطالبات نسل جدید را تشخیص دهیم و برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با خواسته‌های این نسل صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در گردهمایی منطقه‌ای ائمه جمعه استان‌های شمال‌غرب کشور (عهد حضور 3) که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در سرعین برگزار شد، اظهار کرد: تضارب افکار و اندیشه‌ها در این گردهمایی منشأ خیر و برکت در حوزه‌های مختلف برای استان‌های شمال‌غرب کشور است.
وی با بیان اینکه 8درصد تولید ناخالص کشور در استان‌های شمال‌غرب تولید می‌شود، افزود: استان اردبیل دارای ظرفیت بیشتر گردشگری، کشاورزی و صنعت است و حدود 4میلیون تن محصولات کشاورزی در استان اردبیل تولید می‌شود.
استاندار اردبیل آموزش و تربیت نیروی انسانی را از دغدغه‌های اصلی دولت چهاردهم برشمرد و ادامه داد: تأکید رئیس‌جمهور محترم آموزش و تربیت نیروی متخصص، خلاق و معتقد و حفظ کرامت انسانی بوده و رشد و توسعه با نیروی انسانی خلاق میسر است.
امامی یگانه از تدوین نقشه فرهنگی و اجتماعی استان اردبیل خبر داد و در ادامه بیان کرد: حفظ و توسعه ظرفیت‌ها با توسعه و ارتقای فرهنگ جمعی امکان‌پذیر است و برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند تعامل و وفاق همه دستگاه‌ها هستیم.
وی از ائمه جمعه استان‌های شمال‌غرب کشور خواست از تریبون‌های نماز جمعه برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کنند.
نماینده عالی دولت در استان اردبیل تصریح کرد: دانشگاه‌های نسل اول آموزش‌محور و دانشگاه‌های نسل دوم پژوهش‌محور و دانشگاه‌های نسل سوم کارآفرین‌محور هستند.
امامی یگانه تقویت نشاط اجتماعی را در جامعه ضروری دانست و بیان کرد: ایجاد امید در جامعه و نشاط اجتماعی تأکید رئیس‌جمهور محترم بوده و با معرفی ظرفیت‌ها و تبیین عملکرد نظام می‌توان مردم را به آینده امیدوار کرد.
وی ارتباط نزدیک و صمیمی ائمه جمعه به مردم را یک ظرفیت بزرگ برشمرد و گفت: تقویت همکاری و تشکیل زنجیره ارزش منطقه‌ای با تدوین سند راهبردی شمال‌غرب کشور می‌تواند با برگزاری مناسبات موردی، در توسعه و پیشرفت مسائل مختلف مؤثر واقع شود.
گفتنی است در پایان از امیرهادی بایرامی، قاری روشندل قرآن کریم و نفر برتر حفظ کل قرآن تجلیل شد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/830369/برنامه‌ریزی‌ها-و-سرمایه‌گذاری‌ها-متناسب-با-خواسته‌های-نسل-جدید-باشد
بستن   چاپ