پیام آذری
پیش‌بینی خیزش گردوخاک و وزش تندبادهای لحظه‌ای در آذربایجان‌شرقی
چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 13:30:45
پیام آذری - مهر / رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به ضعیف شدن فعالیت سامانه بارشی و افزایش سرعت وزش باد، در ساعات بعد از ظهر احتمال وزش تندبادهای لحظه ای وجود دارد.
محمد امیدفر، رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این وضع تا روز آینده در استان ادامه می‌یابد، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی این وضعیت موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی می‌شود.
بازار
وی با اشاره به احتمال پرتاب اجسام و خسارت به سازه‌های سبک، اظهار کرد: انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه‌های سبک، تابلوهای تبلیغاتی و سقف گلخانه‌ها، عدم پارک خودروها در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره ضروری است.
رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به فعالیت متناوب سامانه بارشی و شرایط فصلی و محلی، احتمال بارش‌های پراکنده باران، غرش آذرخش و در برخی نواحی مستعد بارش تگرگ وجود دارد.
امیدفر، ادامه داد: طی 2 روز فعالیت سامانه بارشی در روزهای دوشنبه و سه شنبه در استان، بیشترین بارش به میزان 8.5 میلی متر از مرند گزارش شده و کلیبر با چهار میلی متر و تیکمه داش با 3.5 میلی متر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه از امروز دمای هوای استان روند افزایشی به خود می‌گیرد، ادامه داد: آذربایجان شرقی در هفته آینده گرم‌تر می‌شود و دمای هوا تا هفت درجه سانتی گراد افزایش می‌یابد.
رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: در 24 ساعت گذشته ورزقان با دمای سه درجه خنک‌ترین و جلفا با دمای 31 درجه گرم‌ترین شهرهای استان بودند.
امیدفر، افزود: در این بازه زمانی دمای تبریز در خنک‌ترین زمان به 16 درجه و در گرم‌ترین زمان به 27 درجه سانتی گراد رسید و دمای فعلی (9:30) این شهر 22 درجه گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/830477/پیش‌بینی-خیزش-گردوخاک-و-وزش-تندبادهای-لحظه‌ای-در-آذربایجان‌شرقی
بستن   چاپ