پیام آذری
عامل تشویش اذهان عمومی در بوکان دستگیر شد
چهارشنبه 28 خرداد 1404 - 09:33:00
پیام آذری - ایرنا / فرمانده انتظامی بوکان از دستگیری یک نفر در ارتباط با ایجاد اضطراب و تشویش اذهان عمومی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ موسی بهاری، فرمانده انتظامی بوکان اظهار کرد: در پی وصول خبری از طرف شهروندان، مبنی بر اینکه شخصی با هویت نامشخص در یکی از محلات حاشیه شهر به درب منازل رفته و با جعل عناوین، اقدام به تشویش اذهان و ایجاد اضطراب برای ساکنان محل می‌کند، موضوع شناسایی و دستگیری فرد مورد نظر تحت اقدام پلیس قرار گرفت.
بازار
وی افزود: مامورین با حضور در محل و بررسی و رصد موضوع، موفق به شناسایی متهم شده و وی را حین ارتکاب جرم (ایجاد ترس و وحشت و تشویش اذهان عمومی) دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی بوکان گفت: متهم با اعتراف به عمل مجرمانه خود، هدف از ارتکاب آن را ایجاد اضطراب و ترس ببن مردم با توجه به وضعیت فعلی کشور عنوان کرد.
وی افزود: این فرد با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ بهاری با تقدیر و تشکر از همکاری مردم در چند روز اخیر، تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق 110 به پلیس اطلاع دهند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/831142/عامل-تشویش-اذهان-عمومی-در-بوکان-دستگیر-شد
بستن   چاپ