پیام آذری
طنین فریاد خیبر خیبر یا صهیون و حیدر حیدر عزاداران حسینی در تکاب
شنبه 7 تير 1404 - 00:01:49
پیام آذری - در نخستین شب از لیالی محرم الحرام، عزاداران تکابی با سر دادن طنین فریاد خیبر خیبر یا صهیون و حیدر حیدر با اعلان عزای حسینی آمادگی خود را برای شهادت در راه آرمان‌های انقلاب و رهبری معظم اعلام نمودند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛عزاداران تکابی با سر دادن طنین شیوای حیدر حیدر و خیبر خیبر یا صهیون عزاداری نخستین شب ماه محرم خویش را طوفانی و حماسی به بیرق سرخ حسینی گره زده و شهادت را مایه عزت خویش و ذلت دشمنان آمریکایی صهیونیستی این مرز و بوم دانستند.
مردم ولایت مدار تکاب با حضور پر شور و معنادار خویش در عزاداری نخستین شب ماه محرم آمادگی خویش را برای جانبازی به وطن و در راه دفاع از ولایت اعلام و طنین حیدر حیدر و خیبر خیبر یاصهیونشان بر آسمان شهرستان تکاب طنین انداز شد.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/832138/طنین-فریاد-خیبر-خیبر-یا-صهیون-و-حیدر-حیدر-عزاداران-حسینی-در-تکاب
بستن   چاپ