پیام آذری
دستگیری چهار متخلف صید و شکار غیرمجاز در کوثر
شنبه 7 تير 1404 - 11:39:33
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - کوثر- فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: 4 نفر متخلف صید و شکار غیرمجاز در شهرستان کوثر به مراجع قضائی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر ، هاشم میرزانژاد صبح شنبه در بازدید از یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال اظهار کرد: یگان حفاظت محیط زیست استان اردبیل با همکاری محیط بانان شهرستان کوثر، حین گشت زنی و همچنین گزارش مردمی موفق به شناسایی و دستگیری 4 نفر متخلف صید و شکار غیر مجاز در زیستگاه‌های منطقه شدند.
وی با اشاره به اینکه حراست و حفاظت از مناطق شکار ممنوع اردبیل با جدیت در حال انجام است، خاطرنشان کرد: به رغم اعلام هشدار شکار و صید ممنوع در این مناطق امروز ار 3 نفر صیاد متخلف 3 قطعه گربه ماهی با وزن حدود 16 کیلوگرم کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: همچنین یک شکارچی متخلف حین شروع به شکار دستگیر و از فرد متخلف یک قبضه اسلحه قاچاق تک لول به همراه 5 تیر چارپاره و 10 تیر ساچمه‌ای کشف و ضبط شد.
میرزانژاد با بیان اینکه منطقه حفاظت شده دربند مشکول در قسمت جنوب استان اردبیل به دلیل داشتن گونه‌های مختلف جانوری تحت حفاظت قرار گرفته است، تصریح کرد: محیط بانان استان اردبیل با تمام قوا در این مناطق حضور داشته و جلوی هرگونه شکر و صید غیرمجاز گرفته می‌شود.
وی همچنین از انتخاب محیط بان نمونه اردبیلی در بین چهار محیط بان کشوری خبر داد و افزود: در راستای اجرای طرح معرفی محیط بانان برتر استان‌ها به صورت ماهانه اسامی محیط‌بانان برتر کشور در خردادماه سال جاری اعلام و از استان اردبیل نیز با توجه به برنامه انتخاب ماهانه محیط‌بانان نمونه استانی، براساس جمع‌بندی مولفه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، انسانی و اقدامات پیشگیرانه محیط‌بانان برتر خرداد ماه معرفی شد.
میرزانژاد خاطرنشان کرد: محمد فتحی از استان اردبیل به عنوان محیط بان نمونه در خردادماه سال جاری معرفی شده است.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/832218/دستگیری-چهار-متخلف-صید-و-شکار-غیرمجاز-در-کوثر
بستن   چاپ