پیام آذری
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:
پاسخ ایران در صورت حمله دوباره دشمن، شدیدتر و پیشیمان کننده خواهد بود
جمعه 13 تير 1404 - 16:54:24
پیام آذری - حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم گفت: اگر دشمن بخواهد بار دیگر بخت خود را در حمله به خاک ایران اسلامی بیازماید با پاسخ شدیدتر و پشیمان کننده نیرو‌های مسلح ایران مواجه می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم گفت: مجاهدت، خداباوری و انسجام ملت ایران، تمام تهدید و تحریم دشمنان را بی اثر و محو می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری با بیان اینکه دشمنان قسم خورده نظام همواره در صدد ضربه زدن به کیان انقلاب اسلامی هستند گفت: به برکت بصیرت، اتحاد و همدلی ملت غیور و عزتمند ایران اسلامی که دارای روحیه جهادی و خداباوری است، هیچکدام از توطئه‌های دشمنان برای این ملت و مرز و بوم، تهدیدی جدی محسوب نمی‌شود.
وی به جنگ 12 روزه با رژیم غاصب صهیونیستی اشاره کرد و گفت: با وجود تمام کمک‌هایی که به رژیم کودک کش اسرائیل شد و حتی برای دفع تهاجم نیرو‌های مسلح ایران، هفت لایه امنیتی بر فراز آسمان اسراییل شکل گرفت، اما موشک‌های ایرانی درست به اهداف تعیین شده اصابت کرد و قدرت نظامی و موشکی ایران را به آنها نشان داد.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری گفت: آمریکا 75 بار تمرین حمله به سایت هسته‌ای فردو را داشت که چگونه با بمب‌هایی سنگر شکن بتواند به فردو حمله کند که این نشان از برنامه ریزی بلند مدت آنها و خصمشان از پیشرفت ایران را دارد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر دشمن بخواهد بار دیگر بخت خود را در حمله به خاک ایران اسلامی بیازماید با پاسخ شدیدتر و پشیمان کننده نیرو‌های مسلح ایران مواجه می‌شود.
وی افزود: پاسخی که با برگرفته از بکارگیری ادواتی جدید است که هنوز استفاده نشده و تا به حال ندیده‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری خطاب به صحبت‌ها و شایعات و تحلیل‌های عده‌ای که می‌گویند چرا رهبری در محافل عمومی نیست گفت: این جملات و حرف‌ها از گلوی خناسانی بر می‌آید که از اهمیت حفظ این رهبر حکیم آگاهی ندارند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: حفظ رهبری حفظ انقلاب و حفظ راه و اندیشه امام راحل است. 
وی با قدردانی از تدابیر تیم‌های امنیتی و حفاظتی گفت: از مسئولین و تیم‌های حفاظتی که حافظ امنیت هستند می‌خواهیم همچنان با تدبیر کار خود را انجام داده و دشمن را در رسیدن به اهداف شومش مغلوب کنند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/833810/پاسخ-ایران-در-صورت-حمله-دوباره-دشمن،-شدیدتر-و-پیشیمان-کننده-خواهد-بود
بستن   چاپ