پیام آذری
جوان بانه ای در سد سردشت غرق شد
شنبه 14 تير 1404 - 11:17:05
پیام آذری - ایرنا / مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت سردشت گفت: جوان بانه ای به دلیل عدم اشنایی به فنون شنا در سد این شهرستان غرق شد. 
سیامند محمدی اظهار کرد: این فرد که به همراه خانواده خود به حاشیه سد سردشت و در نزدیکی شهر نلاس رفته بود، در سد غرق شد.
بازار
وی افزود: پس از اعلام غرق شدن این جوان، تکنسین های فوریت های پزشکی 115 به محل اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت سردشت گفت: پس از پیدا شدن جنازه فرد، به رغم تلاش ها، عملیات احیا موفقیت آمیز نبود.
وی اظهار کرد: هر گونه شنا در داخل سد و تاسیسات آبی ممنوع است و شهروندان باید از شناکردن در سد سردشت خودداری کنند تا شاهد چنین اتفاق های ناگواری نباشیم.
سد سردشت از نوع سنگ‌ریزه‌ای با هسته رسی با طول دریاچه حدود 30 کیلومتر بوده و در 13 کیلومتری جنوب شرقی این شهر بر روی رودخانه زاب کوچک ساخته شده است؛ این مکان هم‌اکنون به یکی از نقاط مهم گردشگری شهرستان تبدیل شده و گردشگران زیادی از شهرهای همجوار نیز برای تفریح به این محل می‌آیند.

http://www.Azari-Online.ir/Fa/News/833872/جوان-بانه-ای-در-سد-سردشت-غرق-شد
بستن   چاپ